negar ارسال شده در تیر 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 2014 http://www.irannaz.com/images/small/2013/11/3/Medicinal-properties-of-kiwifruit-for-everyone.jpg كیوی سرشار از ویتامینC می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی كمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A’E’كلسیم’آهن و اسید فولیك می باشد. یك عدد كیوی متوسط ۴۶ كالری انرژی دارد خیلی خوب است.كیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل كننده پتاسیم به نام پاپایین است كه از نظر تجاری برای نرم كردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی كه به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه نیز هستند. این آنزیم با پختن میوه به سرعت از بین می رود.به این ترتیب استفاده از كیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیكه بوی بسیار بدی تولید می كند شروع به حل كردن پروتئین شیر می نماید.متأسفانه آنزیمهای كیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد’ مقداری خنثی می شود و آنزیمهای كیوی می توانند مدت كوتاهی فعالیت كنند و این زمان كافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیمها به قطعات كوچكتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می كند.كیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاك در خون جلوگیری می كند. این میوه به دلیل خاصیت كاهندگی كه بر سطح تری گلیسیرید دارد ‘ از غلظت خون می كاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكته ها جلوگیری می كند.جالب است بدانید كه ویتامین C در كاهش علائم بیماری آسم بسیار موثر است و مطالعات نشان داده كودكانی كه در هفته ۷تا۵ عدد از این میوه مصرف می كنند دارای علائم تنفسی كمتری نسبت به كودكانی هستند كه در هفته فقط ۱ عدد میل می كنند. ایران ناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.