Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 ســــ ـــ ـــخت است... سخت است درک کردن دخــــ ـــــتری که غــ ـــم هایـــــ ـش را خودش میـــ ــداند و دلش ... که همه تنـــ ـــــ ـــــها لبــــخـــندهایش را میبینند ؛ که حســــ ــــــ ـــــرت میـــــخورند بـــخاطر شاد بودنــــ ــــ ـــش ... بخاطر خنده هایـــــــ ــــــــ ــــش ... ... و هیــــــ ـــــــــ ــــــچکس جز همان دختـــــ ـــــر نمیــ ـــداند چقدر تنهاســ ـــــت ... که چقدر میـــــــــ ـــــــ ـــــترسد ... از باخـــــــــ ــــــــتن ... از اعتــــ ــــــ ــــــمادِ بی حاصلش ... از یــــــ ـــــــــ ــــــخ زدن احساس و قلبــــــ ـــــــ ــــش ... از زندگــــــ ـــــــــــ ــــــی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 حالم خوب است اما.... دلم تنگ آن روزهایی شده که میتوانستم از ته دل بخندم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 دستم را می کشید تا قدم هایم به گام هایش برسند …. باد می پیچید در پیچ وتاب شب گیسوان ش گفت : ” چشمانت را ببند تا من به جای تو ببینم …” بستم … و دیگر هیچ ندیدم … حتی رفتنش را …!!! حالا هر نگاهی که شب را نوشیده باشد هر سایۀ بلندی که بر دیوار تکیه کند هر دستی که در گردن سه تار بنشیند …. همه و همه مرا به یاد ” صدایی “ می اندازد که می خواست چشمهایم باشد ….!!!! تنها بود رد پای خاطرات در کنار دلش پرسیدم چه شد ؟؟؟ گفت من بودم …. باران بود …. او که رفت …. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 مــــي گــــويــنــد ســـــاده ام،مـــي گـــويـــنـــد تــــو مــــرا با يــک جمـــــلـــه يـــک لبـــــخـنـــد،بــه بــازي ميـــــگيــــري و دروغ هايـــت را نمــــي فهمــــم ، مــــــيگويند ســــاده ام اما تـــــو اين را باور نکن مــــــــن فـــــقــــــط دوســـتـــــت دارم هميـــــــــن!!!!و آنــــها ايــــن را نمـــــــيفــــهمنــــد همــــه ماهــــر شــــده انــــد یــــک نفــــر هــــزاران نفــــر را بــــا هــــم دوســــت دارد امــــا مــــن !نــــاشیانــــه بــــه یــــک نفــــر ,دل میبنــــدم هـــــــــــــــزاران بــــار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 انسان ممکنه با یه نفر بیست سال زندگی کنه و اون فرد براش یه غریبه باشه . . . و می تونه با یه نفر بیست دقیقه وقت بگذرونهو تا آخر عمر فراموشش نکنه . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 اگر میدانستی ...! برای دو دقیقه شنیدن " صدات " چه ها میکنم!! خودت ک هیچ ... دقیقه ها هم شرمنده میشدند ...!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 فِڪــرِ تــو رآ פَــتـــے בَر میـــآטּ פֿَـــنـבه هــآیَـــم نمـــیتوانــم پِنهــــآטּ ڪُنَـــم هَــر چِقَـــבر ڪــہ میـــפֿَــنـבَم بــآز غَـــمِ نَـــبـوבَטּ تــو פֿُــوבنمـــآیــــے میــڪـنـב ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 نه حوصله ی دوســـ♥ـــــت داشتن دارم نه میخواهم کسی دوسم داشته باشـد! مثل دی ، مثل بهمن ، مثل اسفند این روز ها سَـــ√ــــردم مثل زمستان احـــــــساسم یخ زده و آرزو هایم قندیل بسته امیدم زیرِ بهمنِ سردِ احساستم دفـن شده …! نه به آمدنی دلخوشم نه از رفتنـــی غمگــــ ــــــــین این روزها پـُرم از : سکـــــــــوت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 نفرین بــــه تــــــــو.... که به من گفتی: توسخت ترین لحظه ها کنــــارتــم..... ودریغ ازاینکه.... سخت ترین لحظه هارو خــــــودت بــرام رقــم زدی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 می آیی . . . عاشق می کنی . . . محو میشوی . . . تا فراموشت می کنم ، دوباره می آیی . . . تازه می کنی خاطراتت را . . . محو میشوی . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 سخت است ؛ خیلی سخت وقتی بدانی او کجای زندگی توست ! ولی ندانی تو کجای زندگی او هستی … !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 من درد میکشم ، تو اما چشم هایت را ببند ! سخت است بدانم میبینی و بی خیالی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 شنیدید که میگن : اونی که گریه می کنه یه درد داره اما اونی که میخنده هزار تا ؟ من میگم : اونی که میخنده هزار تا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزار تا از دردهاش خندیده اما جلوی یکیشون بدجوری کم آورده … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 از زخم زبان های مردم ناراحت نباش اینها همان هایی هستند که به آسمان و هوای بارانی مگویند “خراب” لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 حـالا کـه میـخـواهـی بـروی لطفــا قـدمـهـایـتـــ را تنـدتـر بـردار دلـم را فـرستــاده امـ دنبـالـِـ نخــود سیـــاه . . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahare ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 ماه بالای سر آبادی است اهل ابادی در خواب است باغ همسایه چراغش روشن، من چراغم خاموش ماه تابیده به بشقاب خیار، به لب كوزه آب غوك ها می خوانند مرغ حق هم گاهی كوه نزدیك است، پشت افراها، سنجد ها و بیابان پیداست سنگ ها پیدا نیست، گلچهه ها پیدا نیست سایه ها یی از دور، مثل تنهایی آب، مثل آواز خدا پیداست نیمه شب بباید باشد دب اكبر آن است، دو وجب بالاتراز بام آسمان آبی نیست، روز ابی بود یاد من باشد فردا، بروم باغ حسن گوجه و قیسی بخرم یاد من باشد فردا لب سلخ، طرحی از بز ها بردارم، طرحی از جارو ها، سایه ها شان در آب یاد من باشد , هر چه پروانه كه می افتد در آب , زود از آب درآورم یاد من باشد فردا لب جوی، حوله ام را هم با چوبه بشویم یاد من باشد تنها هستم ماه بالای سر تنهایی است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اونقدر مهربون بودم !!!!!! که حالا باید به خیلیا ثابت کنم که.... *احمق نیستم* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 هیچی تو دنیا سختتر از این نیست که بخوایش بخوادت ولی دیگه نتونی برگردی باهاش چون دیگه نه میتونی دوباره اعتماد کنی نه خیلی چزارو نادیده بگیری و فراموش کنی..... هیی...... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 من اگه زیاد میخندم از دلخوشی نیست.... میخندم که دردهام یادم بره... میخندم که ازاین که هست دلتنگ تر نشم.... میخندم که گریه نکنم....!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.