Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 خدایا … یه بُر به این زندگیمون بزن … شاید دو تا حکم افتاد دستمون که هر نامردی آسش رو به رخ ما نکشه !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 با گفتن یک " دوست من جایت خالیست " ، نه جای من پر می شود و نه از عمق شادی هایت کمتر... فقط دلخوش می شوم که هنوز بود و نبودم برایت مهم است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 گـل یا پــوچ؟ دستتــــــ را باز نکن، حســم را تباه مکــن بگذار فقط تصــــــور کنم .. که در دستانتــــ برایـــم کمی عشق پنهـــان است .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 همیشــــ ـــ ـه از آمدن ِ نــ بر سر کلماتــــــ ـــ ـ مـی ترسیــدَم ! نـ داشتن ِ تو ...نـ بودن ِ تو ... نـ ماندن ِ تو ... . . . کــاش اینبــار حداقل دل ِ واژه برایــــ ـــ ـم می سوختـــــ ـــ ـ و خبــری مـی داد از نـ رفتن ِ تـــو .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 دنبال بهانه نباش عزیزکم چشم که گذاشتم برو و هر وقت خواستی برگرد من تا بی نهایت شمردن می دانم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 چه شـباهـت متـفـاوتی بـین ماسـت…!!! تـو دل شـکـسـتـه ای من دلــشــکـسـتـه ام .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 جـــز " تـو " تـــمام دنیـــا پــــر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 چند سال پیش ... وقتی كه تركم می كردی ؛ گفتی كه از یاد ببرم ؛ هر آن چه بین مان بود ......... و من نیز اسمت را بر در و دیوار نوشتم تا خاطرم باشد كه باید ... فراموشت كنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 باور کن! نه درگیرِ تو شده ام و نه حسی دارم به تو اصلا می خواهی همه چیز را برگردانم به روز اولش؟ تو یک دوست معمولی شوی ... و من ... نه ! ممکن است دوباره عاشقت شوم لعنتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 یــآدَتــ بـآشــَد! هَمـِـہ ے قـَرآردآدهـآ رآ کـِہ روے ِ کـآغَـذهـآے ِ بے جـآن نـِمےنـِویسَـند! بَـعضے از عَهــدهـآ رآ روے ِ قـَلبــ ـهـآے ِ هـَمـ مےنـِویـسیمـ ... حـَوآستــ بـِہ ایـن عـَهــد هـآے ِ غـِیـر ِ کـآغـَذے بـآشـَد ... شِکـَستـَنـِشـآن یـِکــ آدَمـ رآ مےشِکـَنـد ... حـَوآسَـتــ باشَـد یـِکــ آدَمـ رآ ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است عقل ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 چه غريبانه رفت آن پرنده کوچک وقتي از صداي گريه ام خسته شد ! ! ! ((او حق داشت من خنده را از ياد برده بودم )) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 گاهی آنقدر دلتنگ کسی میشوی... که اگر بفهمد.... خودش از نبودنش خجــالـت مــــی کشد... ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 مهم نیست که مرا از ملاقات ماه و گفتگوی باران بازداشتهاند. من برای رسیدن به آرامش تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 عــــــــــــــــــــادت چه طعم تــــلخی دارد وقتی که آن را با عشـــــــق اشتباه می گیری ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 خیالت آسوده ای آشنای دیروز و امروزم... سالها هم که بگذرد، عاشقانه هایم را، تنها برای تو خواهم گفت... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 پلك هايم را به اميد ديدن تو مي بندم ، "در ماوراي خيال..." جايي كه هيچ كس ... هيچ كس نتواند تو را از من بگيرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 یه وقتایی دلت میخواد یکی از پشت سر چشماتو بگیره و ازت بپرسه : اگه گفتی من کی ام ؟ تو هم دستاشو بگیری و بگی: هر کی هستی فقط بمون… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 تو را یکبار دیدم در شبی غمگین و بارانی تو را یکبار دیدم در شبی سرد و زمستانی به سویم آمدی آهسته ، با تردید ، و از تنهائیت با من سخن گفتی خیابان های باران خورده هم آن شب گواه صادق احساس ما بودند ولی اکنون از آن شبها چه باقی مانده آیا جز غم و تنهایی و حسرت تو را یکبار دیدم در شبی سرد و زمستانی ولی گویی برای من برای دختر غمگین شهر تو تمام فصل ها فصل زمستان است و میترسم همیشه این چنین باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 حالت بدون مـن چطور است..؟!! آرامتـری..؟شادتـری..؟دغدغه هایت کمتر شده..؟!..... من حالم خوب است اما تو باور نکن... من دل نگرانم و بـی تاب ... و فقط یک سوال از درونم مرا به دار میکشد و آن این است....چرا اینقدر راحت گذاشتی بِروم...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 آدمها بازی کردن و دوست دارند . . . این تو هستی که انتخاب میکنی . . . هم بازیشون بشی . . . یا . . . اسباب بازیشون . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 این روزها هوا خیلی غبار آلود است ، گرگ را از سگ نمی توان تشخیص داد هنگامی گرگ را می شناسیم که دریده شده ایم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 شما که غریبه نیستید!!!دلــــــم زندگی میخواهد. شادی ..خنده از ته دل شما که غریبه نیستید دلم عشق میخواهد... دلهره ولرزش دل .. یک کمی مهربانی... معرفت ..وفا وصمیمیت ..دوستی...حتی یک جو ... میدانم نیست... به من نخندید من همیشه عادت دارم دنبال چیزهای نایاب بگردم!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﻢ!! ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻪ ﺣﺮﺹ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﻧﻪ ﻫﺮﺍﺱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﺍ… ﻫﺮﮐﺲ ﻣﺮﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺨﺎﻃﺮﺧﻮﺩﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﻟﻢ ﻫﻮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 2014 چشمانت را کوک کن برایِ یک نگاه مانده به من اگر خواب بمانی کابوس مرا خواهد برد...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.