mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 بابام پای اف اف: مهدی جان زود بیا پایین کارت دارم... سریع رفتم پایین. گفتم: جانم بابا, کارم داری؟ گفت: آره, سریع برو بالا سوئیچمو بیار پایین. یادم رفته بیارم!!!!!!!! دوستای عزیزم, میدونید برای عضویت در یونیسف (سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست) چه مدارکی باید ببرم؟؟؟!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 من اعتراف میکنم تازه امروز فهمیدم که لایک انجمن شده این قلبه[تعجب][زبان][خنده 3] [خنده]از اول مطالب و بزارین [زبان][خنده 3][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 من به شخصه حضرت نوح رو بخاطر اون یه جفت پشه ای ک باخودش برد تو کشتی نمیبخشم:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 بچه های این دوره زمونه به کمک مادراشون از بسته ی آموزشی بالابالا استفاده میکنن... . . .. .... . . . . . . . اون وقت مادر من برای تربیت ما از یه پکیج استفاده میکرد که شامل: یه لنگه دمپایی، فلفل قرمز، دومتر شیلنگ، و یک عدد قاشق داغ میشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 2014 نه ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻣﻦ ﺷﺒﯿﻪ ﺭﻓﺘﮕﺮﻩ؟؟؟؟ . . . . .... . . ﺍﺧﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﺷﻐﺎﻻ ﺭﻭ ﺑﺒﺮ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺭ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﺁﺷﻐﺎﻟﯽ ....... ﻧﻪ ﺟﻮﻥ ﻣﻦ ﻗﯿﺎﻓﻢ ﺷﺒﯿﻪ ﺭﻓﺘﮕﺮﻩ؟؟ @: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 2014 ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ !؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﯽ ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍ ﺗﻮ ﺑﺎﻏﭽﻪ ﺧﺎﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﯾﺎﺭﺍﻧﺖ ﻗﻄﻊ ﻧﺸﻪ !!... ﯾﻌﻨﯽ ﯼ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺟﺪﯾﺪ ﺍﺯ ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﺪﺭﯼ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﺍﺩﻩ ﻫﺎﺍﺍ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 2014 دیشب خواب دیدم مازاراتی خریدم ! بیرونش مازاراتی بود ! اما سوار که شدم توش پراید بود فکر کنم چون ضمیر ناخوداگام از توش تصویر نداشت دیگه پراید پخش کرد :|[تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 2014 ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮﯼ ﯾﻪ ﮐﻮﭼﻪ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻬﻮ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﭼﺎﻗﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﭘﺸﺖ ﮐﻤﺮﻡ، ﮔﻔﺖ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺘﻮ ﺑﺪﻩ. ﻣﻦ ﻫﻢ ﮔﻔﺘﻢ ..093586735 : ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺵ ﮔﺮﻓﺖ، ﺳﺮﺷﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ... ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﺭﻓﺖ! ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 به به بسلامتی[دسته گل]. اگه تونستین اعتراف کنین که کیه حسابه:4chsmu1:cbc[خنده][زبان] [زبان][زبان][زبان][زبان] نعععع[خنده 3][خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 یه روزی هم؛ همه این بدبختیا تموم میشن و... . . .... . . . . . بدبختیای جدیدی شروع میشن.. بهتون قول میدم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 از یه ایرانی میپرسن : راسته که میگن شما اول فحش میدین بعدا سوال میکنین؟ . . .... .. . . . . . یارو میگه: گ و ه خورده، کی گفته؟[خنده][خنده][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 2014 ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻬﻢ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ ! ﭘﻮﻟﻢ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ ! ﻟﻄﻔﺎً ﺑﺎ ﺫﮐﺮ ﻣﺜﺎﻝ ، ﻋﻠﺖ ﺧﻠﻘﺖ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﻄﺮ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ |: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 2014 اﻣﺮﻭﺯ ﻳﻪ ﭘﺸﻪ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﺑﻴﺤﺮﻛﺖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﻧﺎﻫﺎﺭﺧﻮﺭﯼ !! ﻣﻨﻢ ﺳﺮﻳﻊ ﺯﺩﻡ ﻟﻬﺶ ﻛﺮﺩﻡ ... ﺑﻌﺪِ ﭼﻦ ﺩﻗﯿﻘﻪ ؛ ﻳﻪ ﭘﺸﻪ ﺍﻭﻣــــﺪ \... ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ ﮔﻔﺖ: ﺑﯽ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﻣﻌﻠﻮﻝ ﺑﻮﺩ؛ ﺩﺍﻏﻮﻧﻢ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺶ کثافت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 2014 دیشب خونه بغلیمون آتیش گرفت منو بابام سریع لباس پوشیدیم که بریم کمکشون بعد مامانم داد زد وااااااااایسییییییید این آشغالام ببرید پایین..... در اون لحظه قیافه منو بابام دیدنی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 2014 ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯿﺸﻦ ﻣﯿﺮﻥ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭﯼ . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ ...... . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . ☻ ☻ /█\./█\ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . . . . ☻ ☻ \█/.\█/ .||. .||. ﻭ ﻣﯿﺮﻥ . . . یه عده فضولم دنبالشون...!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در شهریور 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 2014 [خنده] ایول مخصوصا اراک[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 کری خوندن ایرانیا برای ارژانتین !!! . . . . . . . . . . . اگه مردی بیا والیبال بازی کنیم !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در شهریور 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 :smiley-fcbc1:عاغا اعتراف می کنم که ( AyHaN ) رو ( آیناز) میخوندم:9 (2):cbc:9 (2):cbc:9 (2):cbc [خنده][خنده][خنده] . . . بعد با خودم میگفتم : [تعجب] ...:ws38:cbc...:JC_thinking:...cbcy_whistle:...:24:cbc ...:ws52:cbc:ws52:cbc:ws52:cbc آیناز که اسم دختره؟؟؟:33:cbcc:11:cbc:11:cbc:11:cbc آقا مهدی ببخشید چشمم مشکل داره:girl_blush2:cbc:w554:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 2014 ﺧﺪﺍﯾﺎﺁﻧﻘﺪﺭﻣﺮﻍ ﻭﮔﻮﺷﺖ ﮔﺮﺍﻥ ﺷﺪﻩ . . . .... . . . . . . . , ﻣﺎﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﻢ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺑﯿﺎﯾﯿﻢ ﻣﻬﻤﺎﻧﻰ ﺗﻮ، . ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﯾﻪ ﻟﻘﻤﻪ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻭﻧﻬﺎﺭﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻢ ,ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 2014 ﯾﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﺒﺮﯾﻤﺶ ﺁﻧﺘﺎﻟﯿﺎﻟﺐ ﺩﺭﯾﺎ . . .... . . . . ﺑﻌﺪﺑﺮﯾﻢ ﻭﺳﻂ ﺩﺭﯾﺎﺁﺏ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﻢ. ﯾﻬﻮﯾﻪ ﻣﻮﺝ ﺑﻠﻨﺪﺑﯿﺎﺩﻭﺗﻮﺍﻣﻮﺍﺝ ﻣﻬﻮﺑﺸﻪ .ﺑﻌﺪﻣﻨﻢ ﺑﯿﺎﻡ ﺑﺸﯿﻨﻢ ﻟﺐ ﺳﺎﺣﻞ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﯾﺎﻭﺑﺨﻮﻧﻢ ﺩﺭﯾﺎﺩﻫﻤﯿﻦ ﻋﺸﻖ ﻣﺮﺍﺑﺮﺩﯼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 2014 سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه.. ('_') _// _/\... ... ('_') \\ /\ \('_')/ || _/\ هووووووووووو بیا وسطططط آهاااان باز باز باز... باز منو کاشتی رفتی تنها گداشتی رفتی دروغ نگم ب جز من یکی دیگ داشتی رفتی... دستااا شلهههههههههههههههههه.. ('_') _// _/\ ('_') \\ /\ \('_')/ || _/\ جوني جونم يار جونم بيا دردت به جونم ، شب مهتاب لب دريا سي تو آواز مي خونم ، جوني جونم يار جونم هووووووو آآآهههههها بیاااااااااااااااااااااا \/ || _/\ (.-.) چیه خوو حوصلم سر رفته (͡๏̯͡๏) <)(> /\ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در شهریور 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 20، 2014 سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه.. ('_') _// _/\... ... ('_') \\ /\ \('_')/ || _/\ هووووووووووو بیا وسطططط آهاااان باز باز باز... باز منو کاشتی رفتی تنها گداشتی رفتی دروغ نگم ب جز من یکی دیگ داشتی رفتی... دستااا شلهههههههههههههههههه.. ('_') _// _/\ ('_') \\ /\ \('_')/ || _/\ جوني جونم يار جونم بيا دردت به جونم ، شب مهتاب لب دريا سي تو آواز مي خونم ، جوني جونم يار جونم هووووووو آآآهههههها بیاااااااااااااااااااااا \/ || _/\ (.-.) چیه خوو حوصلم سر رفته (͡๏̯͡๏) <)(> /\ مهدی خیلی باحال بود غش رفتم از خنده[خنده][خنده][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در شهریور 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 2014 اعتراف ميكنم: روزهاي اولي كه تو سايت ناظم بودم هركاربري كه مشگل داشت بهم پيام ميداد[خنده 3] و منم چون زياد بلد نبودم فقط ميگفتم سرعت اينترنت كمه[خنده] اقا همين روال رو ادامه دادم تا خود الان[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در شهریور 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 2014 اعتراف ميكنم: روزهاي اولي كه تو سايت ناظم بودم هركاربري كه مشگل داشت بهم پيام ميداد[خنده 3] و منم چون زياد بلد نبودم فقط ميگفتم سرعت اينترنت كمه[خنده] اقا همين روال رو ادامه دادم تا خود الان[خنده] خخخخخخخخخخ یاد این جمله افتادم که میگه دکترا و مهندسان کامپیوتر از هرچی سر در نمیارن میگن ماله ویروسه[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در شهریور 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 2014 خخخخخخخخخخ یاد این جمله افتادم که میگه دکترا و مهندسان کامپیوتر از هرچی سر در نمیارن میگن ماله ویروسه[خنده 2] [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.