mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 2014 میگن بازی ایران و آرژانتین رو به جای فردوسی پور کویتی پور میخواد گزارش کنه... [خنده 2][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در شهریور 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 2014 میگن بازی ایران و آرژانتین رو به جای فردوسی پور کویتی پور میخواد گزارش کنه... [خنده 2][خنده 2] [خنده]دمت گرم مهدي جان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 2014 رفتم بازار لپ تاپ بگیرم.. . . . .... . . . . . هیچی دیگه..پولم نرسید تی تاپ گرفتم! [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در شهریور 27، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 2014 اعتراف میکنم امروز سر جلسه هیچی استرس نداشتم :626gdau:cbc . . . .اما به خانوادم نگفتم که استرس نداشتم...:nw (10):cbc واسه اینکه اگه نتایج رو زدن خوب نبود [خنده 2]، بگم : از بس استرس گرفتم خراب کردم:smiley-fcbc1: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در شهریور 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 2014 اعتراف میکنم اون زمانا که کارتون فوتبالیستها رو پخش میکردن (اگه یادتون باشه بعضی وقتها دو قسمت رو باهم نشون میدادن) من قبل از اینکه شروع بشه و تیتراژش بود میرفتم جلوی تلویزیون و جلوی اسپیکرش داد میزدم که دو قسمته نشون بدید !! . . حالا بازم اگه چیزی یادم اومد میگم … !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در شهریور 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 2014 .از مسئولــــین تقاضا دارم ... . . . .... . . . . . . . ســــــوراخ های نون ســـــنگک رو هم فیلـــــتر کنن ؛ مــــربا ازش میـــــریزه بیــــرون کوفتــــمون میشه ! با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 5، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 5، 2014 eteraf mikonam in rozha like kardanam shode mesle raftan ya naraftane majales ma irania tu marasemeshun sherkat koni tu marasemetun sherkat mikonam vala ye vazi shode cheshme ham cheshmi tu like kardanam asar gozashte [خنده 2][خنده 2][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 دیندار: ببخشید آقا! دارید آب می خورید؟ من: بعله! دیندار: شما از اقلیت دینی هستید پسرم؟ من: نه حاج آقا! ما از اکثریت بی دینیم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 دوستای که آیفون دارید لطفاًمنو راهنمایی کنید: . . . .... . . هر کاری میکنم با آیفون وصل اینترنت بشم نمیشه . دکمشو که میزنم در حیاط باز میشه!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 11، 2014 http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201011/tpn1580/large/2iLEftnCAN.jpg inja otaghe mane vaghti pedar madaram bara chand roz miran mosaferat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 دو نفرو سخت میشه پیدا کرد , . . . .... . . . . . . یکی کسی که درکت کنه و دومی کسی که بدونه کجای کمرت میخاره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201011/tpn1580/large/2iLEftnCAN.jpg inja otaghe mane vaghti pedar madaram bara chand roz miran mosaferat پس باید یه دل گنده داشته باشی و حسابی چاق باشی ؟!![خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 پس باید یه دل گنده داشته باشی و حسابی چاق باشی ؟!![خنده 1] na etefaghan lagharam akhe nesfebishtaresho refigham khordan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 میدونم شما که از عکسهات مشخصه [چشمک] پس دوستات خیلی دلدارن [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2014 پاشو شلوارتو در آر . . . .... . . ... . . . . . اوج ارادت ایرانیها به مهموناشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2014 خدایا خودم از دست خودم خسته شدم.وای به حال دیگران[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 درسته که من از مردم مظلوم فلسطین حمایت میکنم!!! ولی نه در اون حد که جمعه از خوابم بزنم برم راهپیمایی...!! حالا شاید از زیر لحاف یه چندتا فحش به اسرائیل دادم،.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺹ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﻢ؟؟؟ . ﺑﻌﻠﻪ ﺳﻮﺍﻟﻪ ﺑﺠﺎﺍﺍﺍﺍ ﻭ ﺟﺎﻟﺒﯽ... ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﺍﻻﻥ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ... .! . . . . . ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ ﺭﻓﺘﻦ ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﻡ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ ﻭﺑﻌﺪﺵ ﻣﯿﺮﻡ ﺩﻭﺵ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻭ ﻣﯿﺎﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ !!! ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﻬﻮ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﺑﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﻢ : ﻋــــﻪ ! ﻣﺭﺳﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﺎﺯﻡ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﻡ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ !!! ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺣﺎﻝ ﻣﯿﺪﻩ .....!!! ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﺟﻮﮎ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﻟﭙﻤﻮ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﻣﯿﮕﻢ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﻋﺸﻘﻢ ﻓﺪﺍﺕ ﺑﺸﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﺑﺎ ﻧﻤﮑﯽ . . . . . . . . ﺍﻻﻧﻢ ﻗﺮﺻﺎﻣﻮ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﺑﻬﺘﺮﻣﻴﺸﻡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 جدیدا به این نتیجه رسیدم وقتی از کسی عصبانی می شم یه لیوان آب یخ بردارم ٠ ٠ ٠ ٠... ٠ ٠ ٠ ٠ ٠نخورم، بپاشمش تو صورتش تا آدم شه٠ فقط میترسم نتیجش برعکس شه خره درونش فعال بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 مورد داریم صبحا با موسیقی ملایم و بوسه و نوازش بیدارش میکنن!! مام یه وانتی داریم زیر پنجره مون یه نفس استارت میزنه روشنم نمیشه!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 وﺻـــﻴَّـﺖ ﻛَــــــﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘــﻲ ﻣُــﺮﺩم ﻛـِـــــﺮِِِِِﻡ ﺿِــﺪﺁﻓﺘــﺎﺏ ﻭﻋﻴﻨﻚ ﺩﻭﺩﻳـﻤـــــﻮ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺧﺎﻙ ﻛﻨﻦ . .... . . . . . . ﻧﯿــﺲ ﻫَﻤَــــﺶ ﻧــﻮﺭ ﺑــﻪ ﻗَـﺒﺮَﻡ ﻣــﯿﺒﺎﺭﻩ،ﻣَــﻦَﻡ ﮐِــﻪ ﭘـﻮﺳﺘـــــــﻢ ﺣَﺴّﺎﺱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 مَن مخاطب خاص میخوام :| هل نده خب خیلی خب ، قول میدم به تو هم فکر کنم عه عه موی همدیگرو می کشید :| ولش کن چنگش نزن دعوا زشته پسرا با هم دوست باشین بیخیال اصن نخواستم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 امروز حساب كردم ديدم به طور ميانگين روزانه بين100تا 150 تا پسر بهم pm ميدن واسه دوست شدن باهاشون! يعنی كور بشم اگه دروغ بگم |: . . . . . . . . یا پیغمبر :| چرا همه جا تاريك شد؟ :| چراغارو كی خاموش كرد؟:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 بچه ها خریدم بالاخره.... تبریک بگید بالاخره یدونه شیلنگ نارنجی خریدم [خنده 3] http://8pic.ir/images/hk81e0ems0q785h9y6gd.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در مهر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2014 هر خریتی رو تجربه کردیم بجز ..... . . . .... . . . . خر پولی :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.