رفتن به مطلب

«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد .

niloo br

ارسال های توصیه شده

10294383_605450669551769_6456743542100400536_n.jpg

«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد .

مهرناز عدلی : «من کارهای ترسناک و به چالش کشیدن خودم را دوست دارم».

مهرناز که پس از چند ماه رقابت با ۳۰ دختر ایرانی در تورنتو و مراحل آمادگی و تمرین، توانست در روز شنبه ۲۰ اردیبهشت تاج ملکه زیبایی را از آن خود کند، گفت: «این ترسناکترین کار عمرم بود.»

آخرین مراسم انتخاب ملکه زیبایی ایران در سال ۱۳۵۷ در ایران برگزار شد و دیگر ایرانیان شاهد چنین مراسمی نبودهاند. بسیاری از دختران ایرانی در مراسم دختر شایسته و یا ملکه زیبایی در کشورهای مختلف شرکت کرده و مقامهایی نیز کسب کردهاند، اما این اولین باری بود که عدهای از ایرانیان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی در تورنتو پیشقدم شده و یک مراسم انتخاب ملکه زیبایی را برگزار کردند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[h=1]

«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا

[/h]مجله خبری نارگون:

http://www.nargon.ir/wp-content/uploads/2014/05/malake.jpg«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد .

مهرناز عدلی : «من کارهای ترسناک و به چالش کشیدن خودم را دوست دارم».

مهرناز که پس از چند ماه رقابت با ۳۰ دختر ایرانی در تورنتو و مراحل آمادگی و تمرین، توانست در روز شنبه ۲۰ اردیبهشت تاج ملکه زیبایی را از آن خود کند، گفت: «این ترسناکترین کار عمرم بود.»

آخرین مراسم انتخاب ملکه زیبایی ایران در سال ۱۳۵۷ در ایران برگزار شد و دیگر ایرانیان شاهد چنین مراسمی نبودهاند. بسیاری از دختران ایرانی در مراسم دختر شایسته و یا ملکه زیبایی در کشورهای مختلف شرکت کرده و مقامهایی نیز کسب کردهاند، اما این اولین باری بود که عدهای از ایرانیان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی در تورنتو پیشقدم شده و یک مراسم انتخاب ملکه زیبایی را برگزار کردند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...