niloo br ارسال شده در مرداد 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 2014 «مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد . مهرناز عدلی : «من کارهای ترسناک و به چالش کشیدن خودم را دوست دارم». مهرناز که پس از چند ماه رقابت با ۳۰ دختر ایرانی در تورنتو و مراحل آمادگی و تمرین، توانست در روز شنبه ۲۰ اردیبهشت تاج ملکه زیبایی را از آن خود کند، گفت: «این ترسناکترین کار عمرم بود.» آخرین مراسم انتخاب ملکه زیبایی ایران در سال ۱۳۵۷ در ایران برگزار شد و دیگر ایرانیان شاهد چنین مراسمی نبودهاند. بسیاری از دختران ایرانی در مراسم دختر شایسته و یا ملکه زیبایی در کشورهای مختلف شرکت کرده و مقامهایی نیز کسب کردهاند، اما این اولین باری بود که عدهای از ایرانیان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی در تورنتو پیشقدم شده و یک مراسم انتخاب ملکه زیبایی را برگزار کردند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در مرداد 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 2014 [h=1]«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا [/h]مجله خبری نارگون: http://www.nargon.ir/wp-content/uploads/2014/05/malake.jpg«مهرناز» ، برندۀ مسابقه ملکه زیبایی ایرانی در کانادا شد .مهرناز عدلی : «من کارهای ترسناک و به چالش کشیدن خودم را دوست دارم». مهرناز که پس از چند ماه رقابت با ۳۰ دختر ایرانی در تورنتو و مراحل آمادگی و تمرین، توانست در روز شنبه ۲۰ اردیبهشت تاج ملکه زیبایی را از آن خود کند، گفت: «این ترسناکترین کار عمرم بود.» آخرین مراسم انتخاب ملکه زیبایی ایران در سال ۱۳۵۷ در ایران برگزار شد و دیگر ایرانیان شاهد چنین مراسمی نبودهاند. بسیاری از دختران ایرانی در مراسم دختر شایسته و یا ملکه زیبایی در کشورهای مختلف شرکت کرده و مقامهایی نیز کسب کردهاند، اما این اولین باری بود که عدهای از ایرانیان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی در تورنتو پیشقدم شده و یک مراسم انتخاب ملکه زیبایی را برگزار کردند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.