niloo br ارسال شده در مرداد 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 2014 مواد لازم: خمیر تارت: نیم لیوان/ پودر شکر 1 لیوان/ آرد ربع قاشق مرباخوری/ نمک نیم لیوان/ کره فریز و تکه شده 1 عدد/ زرده تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری/ وانیل مواد میانی: 1/2 1 لیوان/ خامه 1 قاشق مرباخوری/ قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری/ شکر 350 گرم/ شکلات رنده شده 1 عدد/ تخم مرغ 2 عدد/ زرده تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری/ وانیل برای تزیین: پودر شکر طرز تهیه: 1- در دستگاه چند کاره شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. 2- تکه های کره را روی آرد بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط مثل خرد ریزه های نان شود. 3- زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. دستگاه را چند مرتبه پشت سر هم خاموش و روشن کنید تا خمیر شکل بگیرد. زیاد هم نزنید. 4- خمیر را در دست خود فشار دهید و به شکل دایره ای درآورید. آن را با نایلون بپوشانید و برای یک ساعت یا یک شب کامل در یخچال نگهدارید. 5- فر را تا 190 درجه سانتیگراد داغ کرده، سینی را در وسط آن بگذارید. یک قالب تارت با قاعده متحرک با قطر 26 سانتی متر آماده کنید. 6- خمیر را از یخچال درآورده، بین دو کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید تا به اندازه قالب تارت شود. آن را در قالب پهن کرده و لبه های آن را مرتب کنید. با استفاده از چنگال، چند سوراخ در آن ایجاد کنید. 7- یک کاغذ آلومینیوم روی خمیر پهن کنید و کاغذ را با لوبیا پر کنید. 8- قالب را در فر برای 10-15 دقیقه قرار دهید تا خمیر رنگ طلایی روشن به خود بگیرد. کاغذ آلومینیوم و لوبیا را برداشته، قالب را دوباره داخل فر قرار دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود. 9- مواد میانی: در یک قابلمه ی اندازه متوسط خامه، قهوه و شکر را روی حرارت متوسط با هم زدن مرتب داغ کنید. نگذارید خامه بجوشد. (تا حدی که فقط در اطراف قابلمه چند حباب ظاهر شود) 10- شکلات را به آن اضافه کرده، روی حرارت کم هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. از روی حرارت برداشته، قابلمه را برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا مواد کمی خنک شود. 11- تخم مرغ، زرده و وانیل را به آن اضافه کنید. با هم زن دستی، مواد را با هم خوب مخلوط کنید. 12- مخلوط شکلات را روی تارت پخته شده بریزید. آن را به داخل فر برگردانید و برای 10-12 دقیقه بپزید. 13- تارت را از فر خارج کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. آنگاه در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. 14- آن را از قالب درآورده، پودر شکر روی آن بپاشید و سرو کنید. طرز تهیه برای 8-10 نفر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.