niloo br ارسال شده در مرداد 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 2014 مواد لازم: لایه زیرین: نیم لیوان/ کره نرم 1 لیوان/ شکر قهوه ای 2 عدد اندازه بزرگ/ موز حلقه ای 12 -14 عدد/ خرما (نصف شده) 10 -12 عدد/ گردو مخلوط کیک: 1/2 1 لیوان/ آرد 1/2 1 قاشق مرباخوری/ بکینگ پودر نیم قاشق مرباخوری/ نمک نیم قاشق مرباخوری/ دارچین 2 قاشق غذاخوری/ فندق پودر شده 1 لیوان/ شکر نیم لیوان/ کره نرم 2 عدد اندازه بزرگ/ تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری/ وانیل نیم لیوان/ شیر طرز تهیه: 1- فر را تا 180 درجه سانتی گراد داغ کنید. طبقه ی وسطی آن را آماده کرده، یک قالب گرد با قطر 26 سانتی متر را با کره به خوبی چرب کنید. 2- روی آن شکر قهوه ای را بپاشید. 3- حلقه های موز را روی آن چیده، خرما و گردو را روی موز بچینید. 4- مخلوط کیک: آرد، بکینگ پودر، نمک، دارچین را با هم الک کرده، فندق را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. 5- در همزن برقی شکر و کره را با هم با سرعت متوسط برای 3-4 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوطی نرم و خامه مانند به دست آورید. 6- یک تخم مرغ اضافه کرده، هم بزنید تا دیگر پیدا نباشد. دومی را اضافه کنید و مانند قبل هم بزنید. وانیل را اضافه کنید. 7- شیر و مخلوط آرد را به آن اضافه کرده، روی سرعت کم هم بزنید تا آرد دیده نشود. آنگاه برای یک دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط کیک را در قالب آهسته و با احتیاط بریزید. 8- قالب را در فر برای 35-40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و رنگ آن طلایی شود. 9- قالب را از فر درآورده، برای یک دقیقه صبر کنید، مستقیماً روی ظرف سرو برگردانید. 10- ولرم یا سرد سرو کنید. طرز تهیه برای 6-8 نفر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.