Haniye ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 http://upload7.ir/images/78557552006551316661.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 یه روز تو پارک نشسته بودم داشتم تو گوشی واتس اپمو چک میکردم یه پسر 5 یا 6 ساله امد گفت عمو یه ادامس میخری گفتم همرام پول کمه ولی میخای بشین کنارم الان دوستم میاد میخرم گفت باشه نشست بعد مدتی گفت :عمو داری چیکار میکنی گفتم تو فضای مجازی میگردم گفت اون دیگه چیه عمو خواستم جوابی بدم که قابل درک یه بچه ی 5 6 ساله شه گفتم عمو فضای مجازی جایه که نمیتونی چیزی لمس کنی ولی تمام رویاهاتو اونجا میسازی گفت عمو فضای مجازیو دوس دارم منم زیاد میرم گفتم مگه اینترنت داری گفت نه عمو بابام زندانه نمیتونم لمسش کنم ولی دوسش دارم مامانم صبح ساعت 6 میره سره کار شب ساعت 10 میاد که من میخابم نمیتونم ببینمش ولی دوسش دارم وقتی داداشی گریه میکنه نون میریزیم تو اب فک میکنیم سوپه تاحالا سوپ نخوردم ولی دوسش دارم صب خاهرم ( خواهرم ) میره بیرون چون پول نداریم میگن تن فروشی میکنه ولی نمیفهمم وقتی میاد خونه تنش سر جاشه من دوس دارم درس بخونم دکتر بشم ولی نمیتونم مدرسه برم باید کار کنم مگه این دنیای مجازی نیست عمو ؟ اشکامو پاک کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 http://www.uplooder.net/img/image/28/01aa968e197bc5362cb8abd2156ea051/khianat.jpg پچ پچ دوستت دارم های تو در گوش او به گوشم میرسد ! بازیچــه ام یا باز بچــه فرضم کرده ای ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 http://www.uplooder.net/img/image/28/01aa968e197bc5362cb8abd2156ea051/khianat.jpg شک کرده بـودم کسی بین ماست ! حالا یقین دارم “مـ…ــن” بین دو نفر بودم ! چقدر تفاوت وجود داشت بین واقعیت و طرز فکر من! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 http://www.uplooder.net/img/image/28/01aa968e197bc5362cb8abd2156ea051/khianat.jpg جدیداً اسم خیانت شده یه اشتباه … که باید ببخشی و فراموش کنی وگرنه محکوم میشی به کینه ای بودن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اسفند 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 2014 http://www.uplooder.net/img/image/28/01aa968e197bc5362cb8abd2156ea051/khianat.jpg کلمات هم بازیچهء من و تو شده اند ! من برایِ تو می نویسم تو برایِ او می خوانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 2014 امروزم با توعالی است لبریز است از عاشقانه ها دوستت دارم ها بوسه ها امروزم را دوست دارم به امید فردا نخواهم ماند سهمم را ازعشق توهمین امروز خواهم گرفت آن هنگام که بادبوی عطر تنت را برایم هدیه می آورد و من مست و خراب پر از ناز و نیاز برایت ازعشق می سرایم از انتظاری که هر روز دیوانه میکند روحم راازعشقی که هرروز می سوزاند تنم راوازمهری که هر روز پرمیکند قلبم را امروز همین امروز سهمم را ازعشق تومیگیرم به امید فردا نخواهم ماند http://www.nazbahar.com/wp-content/uploads/2014/01/lovely-girl-5.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 25، 2014 ڪـاش بر خیمـﮧ ے سبزت گذرم مے افتادڪـاش بر صورت ماهت نظرم مــے افتادڪـاش از سوے تو اے صاحب ما یک قرعـﮧگریـﮧ و نالـﮧ بـﮧ وقت سحرم مــے افتادڪـاش ان روز کـﮧ در ڪـربلا مــے باشــےلحظه اے هم گذر من بـﮧ حرم مــے فتادڪـاش هر جمعـﮧ که مــےشد فقط از عشق خودتفڪـر دنبال تو گشتن بـﮧ سرم مــے افتاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 2014 اگر چه روز من و روزگار مي گذرد دلم خوش است که با ياد يار مي گذرد چقدر خاطره انگيز و شاد و رويايي است قطار عمر که در انتظار مي گذرد . . . براي تعجيل فرجش صلوات http://www.up.senatorha.com/uploads/14021675331.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 13، 2015 همیشه از خوبی های آدما برای خودت یه دیوار بساز هر وقت در حقت بدی کردن فقط یه آجر از دیوار بردار! بی انصافیه اگه کل دیوارو خراب کنی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 13، 2015 سبب ساز آرامش باش و هرجا هستی، شادی و تكاپو را با خود به آنجا ببر این چنین است : كه همه ی موانع برداشته می شوند ... وین دایر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 13، 2015 قشنگترین لحظات را کسی به تو می دهد که بتواند غمگین ترین لحظات را از تو بگیرد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در فروردین 14، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 گاهی ایجد تغییر ورسیدن روز های خوب مستلزم تجربه ای تلخ است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 شب است ... کلنجار میروم با خودم با دلتنگی هایم با قلب له شده ام با غرور شکسته ام سراغش را بگیرم ... نگیرم ... بگیرم ... نگیرم http://www.parsnaz.ir/images/2014/05/620213640-parsnaz-ir.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 چشمام دیگه اشکی نداره واسه ریختن... این روزها چشمام هم با من سوخته و زجر کشیده... امشب که کت شلوار دامادی تنت کردی چرا من کنارت نیستم ؟ خوشحالی ؟؟؟ میدونم نه... چون اگه دلت خوش بود وسط مراسم به من پیام نمیدادی بگی " تو عزیز دلمی " میدونم سخته اما... تحمل کن یک روزی دوتاییمون حساب تک تک اونایی که جدایی ما رو خواستن می رسیم عروسیت مبارکت باشه عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 http://pic.photo-aks.com/photo/images/alone/medium/%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در فروردین 14، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 دنیای غریبیست... دیگه نه "شلوار پاره" نشونه "فقره" نه "سکــوت" علامت "رضــایت" دنــیـــــــــــــــای غـــریـبـیــست ارزشـــــــــــها "عـــــــــــــــــــوض" شـده "عـــــوضــــــــــی هــا"، بــا ارزش شــــدن.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 مدتی است از شکسته شدن این دل گذشته هنوز قطره هایی از اشکهای آن روزها بر چشمانم نشسته ، حالم بهتر نیست از این دل خسته … نمیدانم کیستی ، غریبه ای یا آشنایی ، تنها میدانم تو برای دلم یک بی وفایی! نه به فکرت هستم نه در حال فراموش کردنت ، شاید دلم باشد در حال یاد کردنت ! یاد میکند از تویی که از یاد برده ای مرا ، از یاد برده ای حتی بی وفایی ات را ، از یاد برده ای یاد مرا ، سوزانده ای همه خاطره ها را… مدتیست از آخرین دیدارمان گذشته ، هنوز سرنوشت همه درها را بر رویمان نبسته ، تا دلم ببیند لحظه رفتنت را... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 2015 گرفته دلم ، کجایی که آرامم کنی ، کجایی که این غم یخ زده را در دلم آب کنی گرفته دلم ، کجایی که به درد دلهایم گوش کنی ، کجایی که مرا با بوسه هایت گرم کنی… نیستی و من در حسرت این لحظه ها نشسته ام ، نیستی و من بیشتر از همیشه خسته ام در لا به لای برگهای زندگی ، نیست برگی که از تو ننوشته باشم نیست روزی که از تو نگفته باشم امروز آمد و از تو گفتم ،نبودی و اشک از چشمانم ریخت و در همان گوشه نشستم دلم خالی نشد و گرفته دلم ، کجایی که دلم به سراغت بیاید گلم؟ نیستی و حتی سراغی از دلم نمیگیری ، یک روز نباشم که تو مثل من نمیمیری…. نمیبینی چشمهایم را ، نمیمانی تا دلم را ، به نقطه خوشبختی برسانی مرا به جایی آرام بکشانی تا خیالم راحت باشد از اینکه همیشه تو را خواهم داشت نمیخواهی دلم را ، نمیدانی راز درونم را ، نمیگذاری تا مثل گذشته دلم تنها به تو خوش باشد هیچ غمی در قلبم ننشسته باشد ، اگر اشک از چشمانم میریخت یکی مثل تو در کنارم نشسته باشد تا پاک کند اشکهایم را ، تا زیبا کند لحظه هایمان را… گرفته دلم ، کجایی که سرم را بگذارم بر روی شانه هایت ، تا پی ببرم به آن دل پر از نیازت ، تا تو را در میان بگیرم ، تا همانجا در آغوشت برایت بمیرم… نیستی و من حتی در حسرت آغوش سرد توام ، نیستی و من حتی منتظر بهانه های توام کاش بودی و حتی به دلخوشی های پوچت نیز راضی بودم من مثل قطره بارانی ام که در کویر خشک دلت عذاب میکشد،طعم تلخ بی محبتی ها را میچشد … گرفته دلم ، کجایی که آرامم کنی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 حواسمان باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند، به این سالها که به سرعت برق می گذرند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 برای بعضـی دردها نـه می توان گریـه کرد نـه می توان فریـاد زد برای بعضی دردها فقط می توان نگاه کرد و بی صـدا شکست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در فروردین 15، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 درد ناگفته زیاد است ولی محرم نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در فروردین 15، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 2015 خدایا شکرت بعد چند روز خوشحالم من و تو تا وقتی نشدیم ما "کوتــــــــــاه نمیــــــآیم" گذر از هــــفت خان... http://cdn.combecom.com/images/smilies/smilies-azardl%20(113).gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در فروردین 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 2015 باز تاریکی و سکوت تلخ شبانه اش باز تیک تاک ساعت به کندی نعره در سکوت شبانه اش باز تنهایی و دیوها پلیدی باز لحظات سنگین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در فروردین 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 2015 پرنده ! روزی پر خواهی کشید... پرنده ! آسمان از آن توست ... پرنده ! ببین آغوش آسمان بیکران گوشه ای ازخود رابه تو اختصاص داده و روزی تو را بخود خواهد فشرد پرنده ! اینگونه بی تابی مکن... پرنده ! پرنده به یاد داری ؟ فروغ میگفت پرنده مردنی است .... پرنده ! در انتظار پرواز آرام گیر.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.