JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 بوی غربت می دهم اما غریبه نیستم گر چه می دانم که عمری در غریبی زیستم مثل رودی بستر این خاک را طی کرده ام تا بفهمم عاقبت در جستجوی چیستم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 دیوان شعرم را برای تو سرودم / گردد فدای چشم ناز تو وجودم این بوده رویا و خیال و آرزویم / ای کاش من هم دلبر قلب تو بودم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 تو ای زیبا ترین نیلوفر من ، بخوان غم را تو از چشمان خیسم بدان این روی زرد از دوری توست ، که سر بیرون زد از خاکستر من . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 بعضی جمله ها هستن به مرور تبدیل به دروغ می*شن مثله » پنیر تازه رسید» رو شیشه*ی بقالی یا مثله «دوست دارم» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 اگه یه زن تو رو اونقدر دوس داشته باشه که از آرزوهاش بخاطرت بگذره، از خدا یه عمر تازه بخواه! یه عمر واسه خوشبخت کردنش خیلی کمه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 غیرت یعنی نزاری از دیگران آزاری به طرفت برسه نه اینکه اونو آزار بدی به خاطر دیگران وقتى به یکى زیادى تو زندگیت اهمیت بدى اهمیتتو تو زندگیش ازدست میدى به همین راحتى لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 دوستش داری و نمی داند دوستش داری و نمی خواهد دوستش داری و نمی آید دوستش داری و سهم تو از بودنش فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت دوستش داری و سهم تو از این همه ، تنهایی است . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 آسمان نیستم که هر پرنده سهمی از من باشد من آن پرنده ام که سهم آسمانش را از چشمان “تو” میخواهد . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 بـــــــــــــی منطــق ترین عضو بـد نـــــــم چشمهـــــــــایم اند مــــی بیننـــــد ڪـه دیــــگر دوستـــــم نـداری امــــا هنـــوز تشنــه دیدنت هستند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 من مانده ام و۱۶جلد لغت نامه که هیچکدام ازواژه هایشان مترادف *دلتنگی*های لعنتی نمیشود! کاش دهخدا میدانست دلتنگی درد دارد…نه معنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 امروز برایت یک عینک نو خریدم … آخر تازگی ها ، حتی در اوج نزدیکی هم مرا نمی بینی . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 می گویند عشق خدا به همه یکسان ست ولی من می گویم مرا بیشتر از همه دوست دارد وگرنه به همه یکی مثل تو میداد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 تو را سفید می نویسم که ازدحام تمام رنگ هاست و عاشقانه می خوانم عشقی که حاصل جمع تمام عاطفه هاست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 تفاوتی ندارد خواب باشم یا بیدار : زیباترین تصویر پیش چشمانم همیشه “تویی”. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 زندگی همینه : انتظار یه آغوش بی منت … یه بوسه بی عادت … یه دوستت دارم بی علت … باور کن زندگی همین دوست داشتنهای ساده س … . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 دوست داشتن تو خرج دارد ، دل مایه دار می خواهد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 از نگاهت تا دلم رنگین کمان گل می کند … با تو باید مثل باران حرف زد ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 در بودنت به نبودنت و در . روزایی که “تو” توشون نیستی ، حیفم میاد زندگیشون کنم … . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 آدم وقتی یه حس تکرارنشدنی رو با یکی تجربه میکنه ، دیگه اون حس رو با هیچکس دیگه ای نمیتونه تجربه کنه ! بعضی حس های خاص و ناب هستند … مثل بعضی آدم ها ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 آنقدر ها هم روی وقار من حساب نکن… قطب زمین هم که باشم تو را که میبینم یخ هایم آب میشود…. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 دلــــــم اگـــر بــرای تــو تـنگ مـی شــود ببخـش ! روزم ایـن گـونه ، قـشنـگ مـی شـود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 چه زیباست که تو تنها نیاز من باشی و چه عاشقانه است که تو تنها آرزویم باشی و چه رویایی است این لحظه های ناب عاشقی و من و همه زیبایی های عاشقانه و رویایی را فقط با تو حس میکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 ما به هم نمی رسیم امّا بهترین غریبه ات می مانم که تو را همیشه دوست خواهد داشت . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 دستانت رو دور گردنم حلقه کن این دوست داشتنی ترین شالگردن شب های سرد من است ؛ باور کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2013 من درختت میمونم … تو تبر هم که بشی و بخوای منو قطع کنی ، آخرش یا دستمال میشم واسه اشک چشمات یا قلم و کاغذ میشم واسه دلتنگیات ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.