JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 دیگر هیچ مزه اى دلچسب نخواهد بود من تمام حس چشاییم را روى لبانت جا گذاشته ام … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 مــرا ببــوس، روزهــای سختــی در پیــش اســت! بگــذار تــو را کمــی پــس*انــداز کنــم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ما را که بجز توبه شکستن هنری نیست / با زاهد بی مایه شکستن ثمری نیست برخیز جز این چاره نداری که در این حال / جز جام می و مطرب و ساقی خبری نیست . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بعضیا میگن دنیا ارزشش رو نداره ! مگه میشه دنیایی که تو رو داشته باشه بی ارزش بشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 تو مانند کبوتر ها نجیبی ? تو مثل داستانهای عجیبی گناه من چه بود که گفتی ? از این پس از نگاهم بی نصیبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 کاش تو چایی بودی و من قند ! تا خودم رو فدات میکردم تا تلخی روزگار رو حس نکنی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یک ساعت که آفتاب بتابد ، خاطره آن همه شب های بارانی از یاد میرود این است حکایت آدم ها ، فراموشی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 خوشحالم که بردم چون کسی رو از دست دادم که دوستم نداشت خوشحالم که باختی چون کسی رو از دست دادی که دوستت داشت . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یادمان باشد عشق متعلق به لحظه هاست و نفرین برای همه ی عمر . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 باز کن ار سر گیسویم بند / پند بس کن که نمیگیرم پند در امید عبثی دل بستن / تو بگو تا به کی آخر ، تا چند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 تو را دوست داشتن برای من عبادت است از تو دور بودن برای من قیامت است آزادی عشق تو برای من حاجت است دیدن رخ ماهت برای من زیارت است . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 هرز گاهی دریا هوس میکنه به ساحل سری بزنه براش مهم نیست ساحل دستشو میگیره یا نه مهم اثبات وفاداری دریاست . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 عشق طوفانی بگذشته او ، در دلش ناله کنان میمیرد چون غریقی است که با دست نیاز / دامن عشق تو را میگیرد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یک سبد درد ، یک گلدان مرگ ، و لباسی سفید برای جشنی بزرگ خواه ناخواه همه دعوت میشویم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 عشق توئی عاشق منم ? دریا توئی قایق منم اگر دزدیدند قایقت را ? غم مخور ? سارق منم !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بی شک آسمان خدا با این همه ستاره یک تیم برنده است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 آن روز ما پیروزیم که دلامون با هم یاره / بین قلب های ما پل به جای دیواره . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 غم بی تو ماندن آنچنان سنگین است ، که به هر آینه ای مینگرم ، میشکند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 من دلم میخواد خستگی را بفشارم در مشت ، غصه ها را در باد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ببندم شال و میپوشم قدک را / بنازم گردش چرخ و فلک را بگردم آب دریا ها سراسر / بشویم هر دو دست بی نمک را . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 قویی که شنا میکرد در برکه چشمانت / موجی که رها میشد در بستر چشمانت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بویی که نفس میزد در دام گریبانت / من بودم و خواهم بود همواره پریشانت . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 در ماه مهر بادهای پاییزی بی مهری را با برگ درختان آغاز میکنند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 در خاطری که ” تویـــی ” دیگران فراموشند ، بگذار در گوشت بگویم ” میـــخواهــمــــــــت ” … این خلاصه ی ، تمام حرفای عاشقانه دنـــیاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 عشق یعنی…اختیاربدی که نابودت کند… *اما*اعتمادکنی که این کاررانمی کند…. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.