Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 دیگر نه از حادثه خبری هست…و نه از اعجاز چشم های آشنا…از دلتنگی هایم که بگذریم, تنهایی تنها اتفاق این روزهای من است… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 در زندگى هرکسى را که دوست بدارى از او ضعیفترى. زیرا براى راضى نگه داشتنش حاضرى دست به هرکار اشتباهى بزنى… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ترک کردن آدمهاهم آدابی دارد!اگرآداب ماندن نمیدانیدلااقل درست ترکشان کنیدتا ترک برندارند. . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یادتوحس قشنگیست که دردل دارم،چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 مرا کجا صدقه کرده اى که مدام بى تو بودن سرم میاید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بالا بروى… پایین بیایى… بى فایده است… من تورا همین جا میان بازوانم در آغوشم میخواهم با یک بوسه… در سرزمین من خبرى از دموکراسى نیست… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 همه گفتند:بخشش از بزرگان است. من بخشیدم و هیچکس نگفت چقدر بزرگ شدى! همه گفتند:بلد نبودى،حقت را بگیرى…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ساده که باشی راحت حل می شوی،می روند سراغ بعدی… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 تیغ روزگار شاهرگ ”کلامم” را چنان بریدن، که سکوتم ”بند” نمی آید…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 آهاااای مردم،جواب “دوستت دارم” ‘مرسی’ نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 هرکی فکر میکنه از همه دلشکسته تره.. هیچکی فکر نمیکنه روزی چندتا دل رو میشکنه.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 آغوش خودم هستم … من خودم را در آغوش گرفته ام !نه چندان با لطافت … نه چندان با محبت … اما وفادار … تقدیم ب تنهاترین عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 این پیام باشه بسلامتی کسایی که به پای رفاقت سوختن،ولی بنام معرفت سکوت کردن! سلامتی کسایی که رفاقتشون بی منته، سلامتی کسایی که به پای رفاقت جون میدن،ولی هرگز ادعای رفاقتشون نمیشه.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 کلاغ ها گرچه سیاه اند و آوازشان خوش نیست،اما آنقدر باوفایند که شاخه های خشک درختان را در فصل سرد زمستان تنها نمیگذارند.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 چرا وقتی دروغ میگی ومن لبخند میزنم فکر میکنی خرم! خب یه بارم فکر کن دارم ب خریت تو لبخند میزنم.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه ب جیگرما! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 عزیزم حالا ک داری میری تا روزهایت را بدون من سرکنی… بر سر دوراهی ک رسیدی بپیچ ب چپ،ب جهنم ختم میشود! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 کاش بعضیها بدونند “مخاطب خاص” بودنشون نتیجه احساسات”خاص” طرف مقابلشونه نه ویژگی های فردیشون.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 فکر نمى کردم چوب صداقت این همه درد داشته باشد.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 دوره ای شده ک اگه کسی اشتباه کرد باید بگی:من معذرت میخوام ک شما اشتباه کردی… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 براش اس فرستادم:دلم برات تنگ شده. جوابش:کمتر بهم فکرکن تا دلتنگ نشى!!! اون شب تا صبح گریه کردم.نه بخاطر بى علاقه بودنش به من. براى اینکه اصلأ نمیدونست دلتنگى دست خودم نبود، و گرنه به جاى کمتر، هیچوقت بهش فکر نمیکردم… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 آرام میگیرم… حتى به همین صبرکن درست میشود ها… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 از من فاصله بگیر… هربار که به من نزدیک میشوى ،باور میکنم هنوز میتوان زندگى را دوست داشت. از من فاصله بگیر… خسته ام از امیدهاى کوتاه… از زندگى در خیال… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 گاهی احساس آخرین بیسکویت باقیمانده دریک بسته را دارم! تنها، شکسته. وازهمه بدتر اینکه اوکه مرا میخواست دیگر “سیر” شده است! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یـادش همـاننـد قصہ ے سیگـارم اسـت کہ سـالہـاست مےگویـم ایـن نـخ آخـر اسـت؛ ولـے . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.