Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 رفیق! معامله فسخ شد. در قبال دنیا یک تار مویت را میخواستند …ندادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 حوصله م سررفته است… کاش میشدبه جاى دست روى دست گذاشتن دست توى دست تومیگذاشتم… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 مرگ انسان زمانیست که نه شب بهانه ای برای خوابیدن داردونه صبح دلیلی برای بیدارشدن.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 در تمام لحظاتم تکرارمیشوی . . . . اماتکراری نمیشوی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یک میلیارد و سه… یک میلیارد و چهار… یک میلیارد و پنج… یک میلیارد و… میدانم رفته است… بگذارید بشمارم…و باز خیال کنم که این بازی هنوز ادامه دارد… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 روحم مےخواهد برود ۱گوشہ بنشیند. پشتش را بہ ۲نیا کند پاهایش را بغل بگیرد و بلند بگوید: من دیگر بازے نمےکنم.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 فنــدک دلـــش پیش سیـــــگار گیره.. سیــــگار دلــــش پیش لبهام گیره.. عجب دنیـــــای غریبــــیه.. همه جاش مثلث عاشقیـه.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 لا لایی هایش رامن گفتم… رفت آغوش دیگری خوابید… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 خیلی دردداره.. اینکه یکی میشه همه زندگیت ولی هیچ جای زندگیت حضورنداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 پشت سرم حرف بود حدیث شد میترسم آیه شود سوره اش کنند به جعل و بعد تکفیرم کنند این جماعت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 زمستان را باور نکن .هوا بی تو سردتر از این حرفهاست … ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 خودم را به شادى تو فروختم وحواسم نبود که حواست به بهاى من نیست حالا خیالت را مى فروشم تاخودم را پس بگیرم.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یه نفر ازم پرسید: میشناسیش؟! هزارتا خاطره اومد جلوى چشمم اما فقط یه لبخند تلخ زدم و گفتم: میشناختمش.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 من همینجا اعلام میکنم هرکس ب سوى من مى آید،باید آنقدر دستهایش را باز کند تا من هردو دستش را ببینم! تابه آغوشش اعتماد کنم.من از ترس پشت سرم،نمازخواندن راهم ترک کرده أم…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 اولین حس مادرم بہ من تہوع بود!از بقیہ چہ انتظارے داشتہ باشم؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 این روزھا در زندگے ھمہ یکے ھست….کہ نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 فاصلہ خط عابر پیادہ ندارد؛دست مرابگیر و از آن رد کن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 خدایا؛ یک مرگ بدھکارم،ھزار آرزو طلبکار! خستہ ام یاطلبم را بدہ یا طلبت را بگیر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 آمدنش را حیران بنگرم یا رفتنش را مات بمانم؟! باد آوردہ را باد مے برد،قبول!اما دلم را کہ باد نیاوردہ بود!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 من تمام هستی ام را در نبرد با سرنوشت اتش زدم** من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم**تا همه خوبها مردن و خوبیهایشان در یاد ماند….من به عشق منتظر مانده همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت،عشقم مرد،یادم رفت که چه بود و چه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 یکی نیست به بعضیا بکه: اونقدر به اون تیب وقیافت نناز؛ مابه اون آدامس ۵۰تومنیا هم میکیم شیک. . . !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 رفهای دلم راهیچکس نفهمید…فقط روزی مورچه هاخواهندفهمید…روزیکه در زیرخاک گلویم رابه تاراج میبرند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 اگه مى خواى اهل اسمون بهت رحم کنن به اهل زمین رحم کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 چهار چیز است که عقوبتش سریع است شما به کسى نیکى کنید او به شما بدى کند :شما به کسى خدمت کنید او به شما خیانت کند و کسى که شما به او ظلم نمى کنید اما او به شما ظلم مى کندو کسى که شما با کسى پیمانى بستید اما او از اول قصدش بد قولى بود و کسى شما صلحه رحم مى کنید اما او قطع ارتباط مى کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 چ رابطه ایست بین نبودنت بارنگها؟! دلتنگ که میشوم روزگارم سیاه میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.