mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 حرفی نزنی طاقت جنجال ندارم بدجور شکسته ست دلم ، حال ندارم درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز از حس پریدن ، پرم و بال ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 بدترین حسه دنیا اینه که، بدونی کسی که دوسش داری همون اندازه یکی دیگه رو دوس داره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 شیشه های خانه ها را دستور دادند دوجداره باشد ، دیگر وقتی باران می بارد صدایش شنیده نمی شود … یاد اشکهای بی صدای خودم افتادم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 بگذر بهار ، حالم با تو خوب نمی شود … پاییز حال مرا خوب می شناسد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 این که عادلانه نیست من ،* مدام دست تو را بگیرم تو ، مدام مرا دست کم بگیری ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 مثل یک سکوت تلخ چه ساده باختم میان بی توجهی های تو … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 محکم ببار.. باران نـــــــــــــم نــــــــــم علاج زخمـــــــــهایم نیست… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 گفتم برایت میمیرم تو خندیدی ولی من، از همان روز تا کنون دیگر برای خودم زندگی نکردم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 هوای مُردن بیخ گوش من است همانجایی که روزی رد نفسهای تو بود… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یک شب یک غریبه میاد میشه همه کَست … و یک شب همه کَست میشه یک غریبه … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یادت هست…؟! روزی پرسیدی این جاده کجا میرود…؟! و من سکوت کردم… دیدی …! جاده جایی نرفت…! آن که رفت ، تو بودی راهی نمیبینم ، آینده پنهان است اما مهم نیست همین کافیست که تو راه را میبینی و من تو را . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 فقط رفت بدون کلامی که بوی اشک دهد … فقط رفت بدون نگاهی که رنگ حسرت داشته باشد … فقط رفت … فقط رفت و من شنیدم که توی دلش گفت : راحت شدم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ســـوم هفتــــم چهلـــم ســـــال . . . چنـــد ســــال دیگــــر بایــــد عــــزادار نبـــودن هایـــــت باشــــــم . . .؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 هنوز هم مثل انشاهای دوران دبستان با نتیجه گیری مشکل دارم . . . “ چرا رفتی ؟ ” لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 عیسی را، به صلیب هم نمی کشیدند ، می کشتند مثل تو، که اگر مرا از یاد نمی بردی ، می رفتی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کار سختی پیش رو دارم : بعد از رفتنت باید زنده بمانم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 همیشه جرات عاشقانه جدا شدن رو داشته باش اما حقارت به زور نگه داشتن رو به دوش نکش.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 بهانه هایت برای رفتن چه بچه گانه بود چه بیقرار بودی زودتر بروی از دلی که روزی بی اجازه وارد آن شده بودی… من سوگوار نبودنت نیستم !! من شرمسار این همه تحملم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 درنگ عجب دنیای عجیبیست! رفتن و ماندن من به یک نقطه بند بود زمانی که گفتی”برو” چقدر عاشقانه می شد ، اگر نقطه اش بالا بود . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 خنک شدى ؟ اما من هنوز داغم از رفتنت در این سرماى بى رحم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 چشمان مرا به چشمهایش گره زد بر زندگیم رنگ غم و خاطره زد او رفت ولی نه طبق قانون وداع یکبار فقط به شیشه ی پنجره زد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 نباشی؛ برای ِ من هیچ اتفاقی نمی*افتد! فقط گاهی موهایِ صورتم سفید می*شود گاهی موهایِ سَرم می ریزد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 درد دارد… وقتی با نسیمی برود… کسی که به خاطرش به طوفان زده ای… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 صدای پای تو که می روی و صدای پای مرگ که می آید… دیگر چیزی را نمی شنوم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 جـــدایــی مــان ؛ هیــچ یکـــ از تشــریفــاتــــ آشــنایمــانــــ را نــداشتـــ فقــط تــو رفـــتــی و منــــ ســعیــــ کـــردمـــ ســـ ــنگــــ دل بــاشـــمــــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.