mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 هوا بارانی ست ولی شیشه ؛ چرا بخار نمیگیری ؟ نترس ؛ رفت … دیگر اسمش را رویت نمی نویسم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 آتش زدن به یک “سرنوشت” کبریت نمی خواهد که !! “پـــا” می خواهد … که لگد بزنی به همه دارایی یک نفر … و … بـــــــــروی .. !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دردناک ترین جدایی ها آنهایی هستند که، نه کسی گفت چرا و نه کسی فهمید چرا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ای کاش . . . قانون همه ی دوستی ها این بود : یا رفاقت تعطیل .. یا جدایی هرگز ..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 مات شدم از رفتنت ! هیچ میز ِ شطرنجی هم درمیان نبود این وسط فقط یک دل بود که دیگر نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تو دور می شوی و من در همین دور می مانم … پشیمان که شدی برنگرد ، لاشه ی یک دل که دیدن ندارد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کاش خوشبختی هم مثه مرگ حق بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دورا دور عاشقت شدم دورا دور نگرانت بودم دورا دور عشق ورزیدم و حال عاشق شدن و عشق ورزیدنت به دیگری را دورا دور می بینم و از همین دورا دور می میرم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یکی بود که اونم رفت … کاش از اول غیر از خدا هیچکس نبود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 می شنوی ؟ دیگر صدای نفسم نمی آید به دار کشیده مرا بغض نبودنت ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 به یک معتاد نیازمندم جهت کشیدن دردهایم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 وقتی خسته ام وقتی کلافم وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم شیشه ها را نمی شکنم غرورم را نمی شکنم دلت را نمی شکنم در این دل تنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد این بغض لعنتی است … که میشکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 آزارم میدهد، فکر اینکه نیستی و نخواهی بود، ولی یادت و فکرت در خاطرم همواره هست . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 فرق زیادی بین ما نیست تو از درد میگویی و مــن خود دردم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 باید رفت حتی با ترس ! وقتی مطمئن از ماندن نیستی ، رفتن یقین است … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 خوانده بود : “زیر باران باید رفت” فکر می کرد : زیر باران باید ، رفت ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 نیا لطفا ! میدانم می آیی ، لبخند نمیزنی ، میمیرم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کـــــاش میشـــــد برگـــــردی و ببینـــــی چشـــــمانـــــم چگونـــــه تقـــــاصِ تمـــــام بیخیالـــــی هایـــــت را پـــــس میدهنـــــد .. ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 آرزویش برای من ، شیرینیش برای دیگری … این است سهم من زندگی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 چیزیم نیست ، خوبم ! فقط تو را ندارم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 چه رابطه ای است بین گلوی تو و چشمان من ؟ تو بغض میکنی ، چشمان من خیس می شوند … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در آبان 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 پشت این بغض، *بیدی نشسته، که خیال میکرد با این بادها نمیلرزه . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 اعتبار آدمها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان احساس میکنی. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کاش نامت را با خط بریل می نوشتند! صدا کردنت کافی نیست شکوه اسم تو را باید لمس کرد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 پيامهايم گاه گاه است! آنچه ابديست ، ياد توست... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.