JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ماه من ، نماز آیات می خوانم ، وقتی گرفته ای ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 از تمام دار دنیا ، تنها یک چیز دارم : دوستت ! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 عمريست شبانه روز لبهايت را... لب باز نكن، هنوز لبهايت را... نه،سير نميشوم به چندين بوسه بر روي لبم بدوز لبهايت را لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 همه ی پل های پشت سرم را خراب کردم ؛ از عــمد …. راه اشــتباه را نباید برگشت … !!! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دوست داشتن تنها چیزیه که نوبتی نیست ، پس خارج از نوبت دوستت دارم . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کاش می شد همدلی را قاب کرد،ساکنان شهر غم را خواب کرد کاش می شد نور چشمان تو را،جانشین تابش مهتاب کرد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 همه چیز زود شروع شد عاشقی ! دلتنگی ! رفتن تو … اما نمیدانم چرا تمام نمیشود ؟ عشق تو در من ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 صدا میکنم تو را این جانی که میگویی جانم را میگیرد !!! نزن این حرف ها را !!! دل من جنبه ندارد ، وقتی نیستی دمار از روزگارم در میاورد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 عاشقانه هایی که برایت مینویسم مثل آن چای هایی هستند که خورده نمیشوند! یخ میکنند و باید دور ریخت! فنجانت را بده دوباره پر کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تــو چنــان زیبــا شــده ای میــان شعــرهــایــم، کــه گمــان نکنــم خــودت هــم بــدانــی ایــن کــه داری مــی خــوانیــش، خــودِ تــویــی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تمــام شعــرهــای عــاشقــانــه جهــان شبیــه تــوانــد! تــو امــا، پشــت استعــاره ای ایستــاده ای کــه بــه ذهــن هیــچ شــاعــری نخــواهــد رسیــد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ایــن بــار هــم کــه تــاول پــاهــایــم خشــک شــود، دوبــاره عاشقــت میشــوم! دوبــاره راه مــی افتــم! دوبــاره گــم مــیشــوم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تسبیح نیستم اما نفسم را به شماره انداخته است شوق دستهای تو… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 با من بیا پری قصه های دیروزی با من بخوان همان ترانه های شاد دیروزی با من بیا به چیدن لحظه های بی تکرار با من بگو تو از قصه ای ناب و جاده های ناهموار با من بیا شاهپرک بانو اینجا خیال تو گل داده تا هر روز با من بیا به قله آرزوهای خفته با من بیا که هنوز گلهای انتظار نشکفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کاش میشد نامرئی بشم برم خونشون بهش بگم هنگ نکنی ها اما من اینجا پیشتم کاش روز تولدم هیچ کس اس نمیداد اما اون اس میداد کاش یه خورده به حرفام گوش میکرد و سکوت نمیکرد کاش میدونست هر خرابکاری که کردم واسه رسیدن به اون بود و ای کاش و کاش و کاش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 میدونی ﻗﺸﻨﮕﺘﺮﯾﻦ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭼﻪ وﻗﺘﯿﻪ؟ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﯼ ﺗﺎ ﯾﻮﺍﺷﮑﯽ ﺑﻪ ﻋﺸﻘﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻣﯽﺑﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﻬﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دوستی رو از زنبور یاد نگرفتم که وقتی از گلی.... جدا میشه میره سراغ گل دیگه..... بلکه دوستی رو از ماهی یاد گرفتم.... که وقتی از آب جدا میشه می میره ...!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 خدایا … از اینکه مرا در حد ایوب به حساب می آوری ، سپاسگذارم … !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 به یادت هستم... اما شاهدی ندارم جز کوچه پس کوچه های خلوت دلم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 هـُجوم خالــے حضــورت .. هـــــای مے شـود مقــابــلِ هویِ متروکــَم ٬ و تــو تنـهــا انعـکـاسِ این اطــرافے. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ما میترسیم اونی که دوس داریمو از دســـت بدیم به خاطر همین اینقدر کارای احـمـقـانـه انجام میدیم کـــــه زودتـــــر از دسـتـش مـیــدیـــــم.. ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 نه پیشانی من به لبهای تو رسید ، نه لیاقت تو به احساس من ... چیزی به هم بدهکار نیستیم، هر دو کم آوردیم!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ای که از اول جاده به سکوت شدی گرفتار / منو از خاطره کم کن ٬ تا ابد خدا نگهدار . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 می*روم شاید کمی حال شما بهتر شود می*گذارم با خیالت روزگارم سر شود خدا حافظ برای همیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 …پایان راه کاملاً پیداست! می دهم قابش کنند کنایه هایت را به رسم یادگاری. و به همان دیوار میاویزمش! جای همان دستخط تماشائی . . . خداحافظ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.