JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 اگر تنهایی ام چشم مرا بست / اگر دل از تنم افتاد و بشکست فدای قلب پاک آن عزیزی / که در هر جا که باشد یاد ما هست . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 قدِ تو به عشق نمیرسید غرورم را زیر پایت گذاشتم تا برسد ، اما باز هم نرسید . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 من آن ابرم که بارانش تو هستی / همان یوسف که کنعانش تو هستی مسافر میشوم تا آخر عمر / در آن راهی که پایانش تو هستی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 . این روزها آنقدر شکسته ام ، که عصا به دست راه میرود دلم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دیدی ای حافظ که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با عشق و غم کوه امیدم آب شد گفته بودی یوسف گم گشته باز آید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 پر است خلوتم از یاد عاشقانه ی او / گرفته باز دل کوچکم بهانه ی او / نسیم رهگذر این بار هم نیاورده / به دست قاصدکی نامه با نشانه ی او . http://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/8.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 در حریم دید تو ، دیده اگر نمی شدم / شاه و رگم جدا ز هم ، شد ز لیاقت خودم / تیغ غمت بریده سر اگر ، بدان / من از نگاه گرم تو ، لحظه به لحظه وا شدم . http://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/8.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 قلب تنها چیزی است که شکسته اش هم کار میکنه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 پزشکی قانونی علت مرگ نامبرده را بسته شدن روزنه های امید ذکر کرد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 که هیچ گزینه ای آن را پر نمیکند حتی تمام موارد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 نه سرو و نه باغ و نه چمن می خواهم نه لاله نه گل نه نسترن می خواهم خواهم ز خدای خویش کنجی خلوت من باشم و آن کسی که من می خواهم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 در دل دردیست از تو پنهان که مپرس تنگ آمده چندان دلم از جان که مپرس با این همه حال و در چنین تنگدلی جا کرده محبت تو چندان که مپرس . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 همه چیز زود شروع شد عاشقی ! دلتنگی ! رفتن تو … اما نمیدانم چرا تمام نمیشود ؟ عشق تو در من ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 صدا میکنم تو را این جانی که میگویی جانم را میگیرد !!! نزن این حرف ها را !!! دل من جنبه ندارد ، وقتی نیستی دمار از روزگارم در میاورد … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 عاشقانه هایی که برایت مینویسم مثل آن چای هایی هستند که خورده نمیشوند! یخ میکنند و باید دور ریخت! فنجانت را بده دوباره پر کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تــو چنــان زیبــا شــده ای میــان شعــرهــایــم، کــه گمــان نکنــم خــودت هــم بــدانــی ایــن کــه داری مــی خــوانیــش، خــودِ تــویــی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تمــام شعــرهــای عــاشقــانــه جهــان شبیــه تــوانــد! تــو امــا، پشــت استعــاره ای ایستــاده ای کــه بــه ذهــن هیــچ شــاعــری نخــواهــد رسیــد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ایــن بــار هــم کــه تــاول پــاهــایــم خشــک شــود، دوبــاره عاشقــت میشــوم! دوبــاره راه مــی افتــم! دوبــاره گــم مــیشــوم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 با من بیا پری قصه های دیروزی با من بخوان همان ترانه های شاد دیروزی با من بیا به چیدن لحظه های بی تکرار با من بگو تو از قصه ای ناب و جاده های ناهموار با من بیا شاهپرک بانو اینجا خیال تو گل داده تا هر روز با من بیا به قله آرزوهای خفته با من بیا که هنوز گلهای انتظار نشکفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 همیشه داشتن " بهترین ها " به آدم غرور خاصی میده ، من مغرور ترینم ، چون تو بهترینی ! ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 ای ثانیه ها مرا تب آلود کنید / سرتاسر خانه را پر از عود کنید / چشمان حسود کور ، عاشق شده ام / اسفند برای دل من دود کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یه بغل گل های لاله ، سبدی پر از ستاره / می فرستم واسه دوستم ، که دلش مثل بهاره . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یه جهان قاصدک ناز به راحت باشد / بوی گل ، نذر قشنگی نگاهت باشد / خداوند شب و روز تمام لحظات / پشت و پناه تو عزیزم باشد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 وقتی عطر تنت را میخواهم ، به باد هم التماس میکنم ، خدا که جای خود دارد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.