JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن / ابتدای یک پشیمانیست حرف را نزن / گفته بودی چشم بردارم از چشمان تو / چشمهایم بی تو بارانیست حرفش را نزن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 چقدر در تاریکی ، مشق رفتن کنم ؟ بیا و تکلیف مرا روشن کن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دلتنگی عین آتش زیر خاکستر است ، گاهی فکر میکنی تمام شده ، اما یک دفعه همه ات را آتش میزند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 مرداب از رود پرسید : چه کرده ای که این چنین زلالی ؟ رود گفت : گذشتم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 فدای عزیزی که آتیش معرفتش ، جنگل بی معرفتها رو خاکستر میکنه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 کاش نامت را با خط بریل مینوشتند ، صدا کردنت کافی نیست ، شکوه اسم تو را باید لمس کرد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دلم میخواهد ویرگول باشم تا وقتی به من میرسی ، مکث کنی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 گل اگر چشم خودش باز کند خواهد مرد / ماه در اوج غرورش به زمین خواهد خورد / چون به زیبایی تو حسرت ، عالم خوردند / برق چشمان تو روح از تنشان خواهد برد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 حلقه ی دستانت که بر کمرم میزنی ، زیباترین اسارت زندگی من است ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 انسانهای خوب همانند گلهای قالیند ، نه انتظار باران را دارند و نه دلهره ی چیده شدن ، دائمی اند ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 صبر کن ، برگرد ، چمدان هایمان اشتباه شده است ، دلم را به جای خاطراتت بردی ! .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دلی دارم ز جنس سنگ و شیشه / چنان مهرت به جانم کرده ریشه / که در شش گوشه ی قلبم نوشته / عزیزم ، دوستت دارم همیشه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 با یک گل هم "بهار" می شود ، اگر در دلمان جوانه بزند ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 هه ! مرا چه به فلسفه ؟؟؟ من هنوز در منطق چشمانت مانده ام ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 امشب کم توقع شده ام ! آرزویم کوچک است و کم حرف ، هیچ نمیخواهم جز ”تـو” لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 عشق همیشه نافرجام است برای درخت ها ! به آسمان هم که برسند به همدیگر نمی رسند ؛ تبر ها مگر کاری کنند ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 من تا همیشه می توانم تو را از میان تمام مردم دنیا تشخیص دهم ! به شرط آنکه چشمانت را نبندی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 من چه تنها و غریبم که حتی دل خوشیم مرگه من که حتی ریشه هامم به کم طاقتی برگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 بر لبم کس خنده ای هرگز مدید الا مگر در میان گریه بر احوال خود خندیده ام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 من حاصل عمر خود ندارم جز غم ور عشقی ز نیک و بد ندارم جز غم یک همدم با وفا ندیدم جز درد یک مونس نامرد ندارم جز غم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 دلم سفر می خواهد... نه برای رسیدن به جایی.. فقط بخاطر ِ رفتن ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 میگن دلتنگی قشنگترین هدیه عشقه حالا من با این هدیه قشنگ تو چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تو زیبایی و همچون موج دریا پر هیاهویی / منم تشنه کویری ، که ندارد هیچ آهویی / بیا یک شب کنارم تا سحر بنشین ببین جانا / که خوشتر باشد از صد موج این بی ها و بی هویی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 تنها چیزی که فروغش به خاموشی نمی گراید ، خاطرات پاک به یاد هم بودن است . تو صبح باش ! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 زندگی حکمت اوست چند برگى را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت ، قسمتت شادی باد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.