JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 گرچه یوسف راعزیز مصر با درهم خرید من تو را با نقد جان و دل خریدارم عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 فکرش نباش؛ مال کسی جز تو نیستم دیگربفکرهمنفسی جزتو نیستم عشق توخواست باتوعجینم کند که کرد وقتی به عمق من برسی جز تو نیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 باران گرفته تا تو بگویی سلام عشق / باران گرفته تا تو بگویی سلام درد / حتی بهار بوی زمستان گرفت و رفت / نفرین به آنکه از تو و باران جدام کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2013 یادت ای دوست بخیر ، بهترینم خوبی؟ خبری نیست زتو! دل من میخواهد، که بدانی بی تو ، دلم اندازه ی دنیا تنگ است ، می سپارم همه ی زندگی ات را به خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.