JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 مرگ شیرین ِ من در آغوش توست . . . وقتی می گویــی دوستــم داری، گلوله بارانم میــکنــی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 پشت این چشم ها ابرها درگیرند و من کنار خنده هایت می مانم در این دقایق دلتنگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ایـن گلــویـم را هـر از گــاهــی بــایـد .. بتــراشمـ تــا بـرای دلتنگـی هــایــ تــازه جــا بــاز شـود .. دلتنگــی هــایـی کــه مـی تــواننـد آدمـ را خفــه کننــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 فصل عوض می*شود جای آلو را خرمالو می*گیرد جای دلتنگی را دلتنگی ” علیرضا روشن ” لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 از بس که گفتم دلم تنـــگ است، دهانـــم گشــــاد شد ! ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 دلتنگی یعنی : روبروی دریا ایستاده باشی و خاطره ی یک خیابان خفه ات کنه . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 ساز دلت که کوک نباشد … فرقی نمی کند کجا باشی ! سرزمین مادری ؛ یا خانه پدری هر دو یک رنگ دارد، رنگ دلتنگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 حــوصــله ام بـــرفــی سـت ! بــا یـک عــالــمه قنـــدیـــل ِ دلتـــنگی ، از گــوشـه ی دلــــم آویـــــزان ! آهــــای ! کـــافــی ســت کمــی “هــا” کنــید ، تـــا کــه “آب” شــــوم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 در آغوشـم کــ*ه می گـیــری آنقد*ر آرام مـی*شــــوم که فـرامــوش می کــــنـم بـایـد نفـس بــکـشـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بیا تا بریزیم… تو استکانی چای برای من من زندگی ام را به پای تو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 حرفایت شبیه برف اند! از آن برف های بی موقع که نزدیک بهار می بارد و فقط، جان شکوفه های درختان را می گیرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 . دنبــــــــــــالِ شاعــــــــــر شعـــــــــــــرهای من نگـــرد تمــــــــام حرف هایــــــــم رو نوشتِ توســــــت…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 اگر بیـــایی این خـــون ِ دل ،خــوردنـــها را تـــلافی نمیـــکنم آنقـــــدر عاشــــقت میکنـــــم که دیــگر نتــــوانـــی هــــرگــز بــــروی… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 . بـایـد حـواسـم را بـیـشتـر جـمـع کـنـم آن قـدر جـاذبـه داری کـه تـا بـنـد افکارم را شـل مـی کـنم تـنـهایم مـی گـذارنـد دور تـو جـمـع مـی شـونـد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 . جَهنــــَـمی بـپــــا میـــکنـد دِلـــــَـم وَقـــــتی شــــِـــعری بیــــــایَد و تــــو میــــــانِ آن نَبــــاشــــی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 وقتی تو نیستی … شادی کلام نامفهومی ست ! و ” دوستت می*دارم ” رازی* ست که در میان حنجره* ام دق می*کند و من چگونه بی* تو نگیرد دلم ؟ اینجا که ساعت وآیینه و هوا … به تو معتادند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 زندگی ام بسته به تار مویت آنقدر زندگی ام را پشت گوش نیانداز … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 امــروز هـم گـذشـت وُ نیامــدی نا شکـر نیستـم فــردا هم روزِ خـداست! . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 میگن قسمت نیست ، حکمته …! من معنی قسمت و حکمت رو نمی دونم ! اما تو معنی طاقت رو می دونی ! مگه نه … ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 نانوشته هایم بسیارند مثل بی قراری هایـم… من سکــوتم را فریـاد می کِشــم آخر این آشوب درونم مــرا می کُشد… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 گاهی دلم میخواهد از خیالــــم تو را بیرون بکشم و سراپایت را غـــرق بــوســـه کنــــم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 بوسه هایت انار را می ترکاند ، نفس هایت سیب را می رساند ، آغوشت ابر را می باراند پاییزترینی تو ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 . هنگام بارش باران سرت را رو به آسمان نگیر من به بوسه های باران روی صورتت هم حسودی میکنم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 داغتـــریـن آغــــوش هـــا را از تنـتــــ و شیـریـــن تـریــن بــوســـه هـــا را از لبـــانتــــ بیـــرون میکشـــم بــه تـلـــافـی تمـــامـ ِ روزهــایـــی کـــه میخــــواهمتــــ و نیسـتـــی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
JaVaD ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 سـیــاه مـشق ِ پــشت ِ چــشـمـهـایــت ، دسـت خـــط ِ کــیـست ! که بــوســیـدنــش ، سـجــده ی واجــب دارد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.