mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 اگر شما فکر ميکنيد که جز افراد باهوش هسيتد بگوييد که اشبتاه در کجاست؟. . . . .... . . . . . . . . 123456789 123456789 123456789 . يعني الان شما روي اين موضوع تمرکز کرديد من نگفتم که اشتباه در اعداد هست کلمه هستيد "هسيتد" و کلمه اشتباه "اشبتاه" نوشته شده بود پس بهتر نيست بر گرديم از اول راهمنايي بخونيم؟ حتي کمله راهنمايي رو هم اشتباه خوندي پس بهتره برگرديم اول دبستان چون کلمه (کمله)رو هم اشتباه خوندي. پس برگرديم از مهد کودک بخوني. حتي کلمه مهد کودک هم اشتباه بود.... چرا برگشتي دوباره بالا رو نگاه کردي؟؟؟ بزار زنگ بزنم يبمارستان روانيها... کلمه بيمارستان هم که اشتباهي بود؟!!!!! الوووووووو اروژانس؟؟؟؟ يکي بياد اين ديوونه ها رو ببره... عهههه، حتي نمتيوني کلمه اورژانس و بخوني؟؟؟ ديدي؟ نميتوني رو هم درست نتونستي بخوني... من ديگه حرفي ندارم... خودتون قضاوت کنيد.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 من با این حال که قبلا اینو خونده بودم اما بازم اشبتاه کردم [خنده][خنده][خنده] ااااا من گفتم اشبتاه دیدی بازم اشتباه خوندین[خنده 3][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مرداد 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 2014 من متوجه شدم هم هستید هم اشتباه هردو غلط بودن خوشبختانه خیلی دقیقم روی کلمات;-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.