mehdi shamloo ارسال شده در مرداد 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 2014 ابتدا میوه ی مورد علاقتون رو انتخاب کنین بعد برید آخر پست نتیجه رو بخونین خیلی جالبه! . . . .... . . . . 1-موز 2-سیب 3-پرتقال 4-توت فرنگی 5-آلبالو 6-گیلاس 7-آناناس 8-آلوچه 9-زرد آلو 10-انار . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-موز:شما انسانی هستید که موز را دوست دارید 2-سیب:شما انسانی هستید که سیب را دوست دارید 3-پرتقال:شما انسانی هستید که پرتقال را دوست دارید 4-توت فرنگی:شما انسانی هستید که توت فرنگی را دوست دارید 5-آلبالو:شما انسانی هستید که آلبالو را دوست دارید 6-گیلاس:شما انسانی هستید که گیلاس را دوست دارید 7-آناناس:شما انسانی هستید که آناناس را دوست دارید 8-آلوچه:شما انسانی هستید که آلوچه را دوست دارید 9-زردآلو:شما انسانی هستید که زردآلو را دوست دارید 10-انار:شما انسانی هستید که انار را دوست دارید بیمزه هستم خدمم میدوووووووووونمممممم [خنده][خنده][پفیلا][هندوانه] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مرداد 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 2014 حالا مارو سرکار میزاری؟!!!![بیخیال] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در شهریور 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 3-پرتقال[خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در شهریور 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 حالا منو باش یه ربع توی دودلی بودم که پرتقال رو انتخاب کنم یا انار[خنده][خنده][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در شهریور 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 [خنده][خنده][خنده][خنده][خنده]هانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در شهریور 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 2014 خخخخخ منو باش که فکرکردم الان چی در بیاد[خنده 2][خنده 2][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.