saleh ارسال شده در مرداد 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 2014 سلام به دوستان گل روزگار خدا قوت خوبان با توجه به نتایج بدست اومده در نظرسنجی اول دو نفر از عزیزان به مرحله نهایی راه پیدا کردند سحر خانم و آقا نادر حالا مرحله نهایی قسمت چهارم صندلی داغ رو با این عزیزان به پایان میرسونیم دوست دارید چه کسی روی صندلی داغ بنشینه؟؟؟؟ SaHaR t@j ((درضمن مدت نظرسنجی 4 روز هست)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 2014 http://www.habilian.ir/fa/images/stories/mokhtalef/sandali.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در مرداد 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 2014 سحر بانو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 سحر جان[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در مرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام خب دوستان در نظر داشته باشن در نظرسنجی هم شرکت کنند اسم مینویسیدولی دربالادر نظرستجی شرکت نمیکنید ممنون سحرعزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام به همه بچه های عزیز کام به کامی .همه تون به من لطف دارین مخصوصا اقا نادر که مثل داداشم واسم عزیز با احترامی که به نادر جان دارم من کنار میشینم تا اول اقا نادر که مدیر ارشد هستن شرکت کنن بعدا من اگه عمری باشه شرکت میکنم با تشکر از همه تون نادر جان صندلی داغ خوبی داشته باشی عزیز[دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 29، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام به همه بچه های عزیز کام به کامی .همه تون به من لطف دارین مخصوصا اقا نادر که مثل داداشم واسم عزیز با احترامی که به نادر جان دارم من کنار میشینم تا اول اقا نادر که مدیر ارشد هستن شرکت کنن بعدا من اگه عمری باشه شرکت میکنم با تشکر از همه تون نادر جان صندلی داغ خوبی داشته باشی عزیز[دسته گل] طبق نظرسنجی هست دیگه احترام بگذارید به نظر دوستان سحر خانم و شما میهمان اول صندلی داغ کام به کام باشید . [گل] نادر هم دوره بعدی هست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 29، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 و یک چیزی اضافه کنم نظر سنجی هنوز ادامه داره فکر کنم تا امشب یا فردا شب درست می گم رامین جان ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 طبق نظرسنجی هست دیگه احترام بگذارید به نظر دوستان سحر خانم و شما میهمان اول صندلی داغ کام به کام باشید . [گل] نادر هم دوره بعدی هست . من اولش هم میخواستم اقا نادر شرکت کنن . ولی چون شما میگید باشه ولی هنوز نتیجه کامل نیست ایشالله که اقا نادر اول میشینن بعدا من . بازم ممنون بنیامین جان[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 و یک چیزی اضافه کنم نظر سنجی هنوز ادامه داره فکر کنم تا امشب یا فردا شب درست می گم رامین جان ؟ آره تا فردا شب ادامه داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 2014 تا این مرحله با خوبی خوشی رسیدیم انشالله بعدشم همینطوره سحر خانم تا آخرش باشید لطفا ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhfi7vDoDYKH0BLEZ9avVEKcs_VJIRhUxIQoNcJPqpxReuDtRSTg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در مرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 2014 دستور دادم که خط لوله کشی گاز رو واسه صندلی داغ بکشن[خنده 1] http://rahyabnews.com/Image/News/2013/9/23256_635156101451993259_s.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 2014 دست گلت درد نکنه داداش برم تدبیرات امنیتی هم بچینم تا تلفات نداشته باشیم [دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مرداد 31، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 2014 شرمنده به علت عرضی که قبل داشتیم از برنامه ریزی موجود بی خبر بودیم . نظر سنجی مثل اینکه باید ادامه پیدا کنه با صحبتی که با رامین داشتیم قرار شد هر کسی که بیشتر رای اورد یک زمانی را رامین با وی هماهنگ کنه و صندلی داغ او را همان موقع بر گزار کنند و اینکه پس فعلا وقت هست تا انتخابتان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 2014 خب عزیزان نظرسنجی به پایان رسید طبق نظر سنجی سحر خانم برای قسمت 4 صندلی انتخاب میشوند انشالله با ایشون هماهنگ میکنیم برای بخش اصلی صندلی داغ تشکر فراوان دارم از افرادی که شرکت کردند انشالله بخش بعدی صندلی داغ با حضور گرم شما داغ میشود....[خنده 1] مخلص همگی هستم یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 وای خدای من اخرش منو صندلی نشین کردنا بچه های عزیز مطمن باشید من قرار نیست بسوزم[خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 تبریک میگم سحر جون امیدوارم صندلی داخه عالی و خاطره سازی داشته باشی[گل] فقط مراقب باش:ws42:cbc[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 سحر جون تبریک میگم نترس ی روز گاز نیست گاز هست مسولش نیست هر روز ی مشگلی هست صندلیه خلاصه داغ بشو نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.