رفتن به مطلب

دوست داری جغور بغور بخوری؟


SaHaR

ارسال های توصیه شده

http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/untitled-2.jpg

مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

 

 

[TABLE=width: 368, align: center]

[TR]

[TD]جگر [/TD]

[TD]1 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]دل[/TD]

[TD]2 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]قلوه [/TD]

[TD]2 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]جگر سفید [/TD]

[TD]1 عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آبلیمو[/TD]

[TD]نصف استکان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز[/TD]

[TD]4 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]زعفران[/TD]

[TD]یک چهارم استکان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فلفل[/TD]

[TD]به میزان کافی[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نمک[/TD]

[TD]به میزان کافی[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]جعفری خرد کرده[/TD]

[TD]نصف استکان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...
خیلی از شش بدم میاد

اگه از گرسنگی تلف بشم لب نمیزنم :v57xpgj21cbcizfy:

حالا جوش نیا یاسی این مطلب مال چند هفته پیشه .دیگه همش تموم شده به تو هم نرسیده خووووو[خنده]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...