SaHaR ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/untitled-2.jpg مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر [TABLE=width: 368, align: center] [TR] [TD]جگر [/TD] [TD]1 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]دل[/TD] [TD]2 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]قلوه [/TD] [TD]2 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]جگر سفید [/TD] [TD]1 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]آبلیمو[/TD] [TD]نصف استکان[/TD] [/TR] [TR] [TD]پیاز[/TD] [TD]4 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]زعفران[/TD] [TD]یک چهارم استکان[/TD] [/TR] [TR] [TD]فلفل[/TD] [TD]به میزان کافی[/TD] [/TR] [TR] [TD]نمک[/TD] [TD]به میزان کافی[/TD] [/TR] [TR] [TD]جعفری خرد کرده[/TD] [TD]نصف استکان[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 سحر این چه غذاییه تا حالا نخوردم ی بار درست کن بخورم بعد برم درست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sahaar ارسال شده در شهریور 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 2014 دل و قلوه دوست ندارم ولي رنگ و روش خوبه ها[تایید][دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 خیلی از شش بدم میاد اگه از گرسنگی تلف بشم لب نمیزنم :v57xpgj21cbcizfy: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 خیلی از شش بدم میاد اگه از گرسنگی تلف بشم لب نمیزنم :v57xpgj21cbcizfy: حالا جوش نیا یاسی این مطلب مال چند هفته پیشه .دیگه همش تموم شده به تو هم نرسیده خووووو[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.