SaHaR ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 آماده سازی :40 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پیتزا پای برای 5 نفر:[TABLE=class: zebra, width: 305, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center]آرد سفید[/TD] [TD=class: center, align: center] 250-275 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] شیر[/TD] [TD=class: center, align: center]1/2 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]بیکینگ پودر[/TD] [TD=class: center, align: center]1/4 قاشق چای خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نمک[/TD] [TD=class: center, align: center]1/4 قاشق چای خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] کره[/TD] [TD=class: center, align: center] گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]زرده تخم مرغ[/TD] [TD=class: center, align: center] 1 عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : پیتزا پای آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2331.jpg کره سرد را با انگشت به خورد ارد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2332.jpg بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه ارد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2333.jpg خمیر را نصف کنید از یکی آز آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را الان جدا نکنید بگذارید باشد. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2334.jpg حالا روی خمیر کمی سس بریزید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنیدو صبر کنید .http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2335.jpg مواد داخلی پیتزا پای:[TABLE=class: zebra, width: 289, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center]گوشت چرخ کرده سرخ شده[/TD] [TD=class: center, align: center] 200 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] فلفل دلمه ای[/TD] [TD=class: center, align: center] 1 عدد درشت[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] کوکتل[/TD] [TD=class: center, align: center] 3-5 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]قارچ سرخ شده[/TD] [TD=class: center, align: center] مقداری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]پنیر پیتزا[/TD] [TD=class: center, align: center]250 گرم[/TD] [/TR] [/TABLE] مواد را با هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید که جایی خالی نباشد .http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2336.jpg حالا بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب یکدور حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگه حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2337.jpg بعد با بقیه خمیر برای روی آن تزئین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک ق س روغن مایع و 1 ق س شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر رومال بزنید. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2338.jpg بگذارید داخل فر 180 تا روی آن طلایی شود. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2339.jpg * از همین خمیر برای پیتزا هم استفاده کنید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2340.jpg http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2341.jpg روش دیگر تهیه پیتزا پای با قالب:http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2342.jpg http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2343.jpg http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2344.jpg http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2345.jpghttp://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2346.jpghttp://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2347.jpg منبع : beryooni.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.