SaHaR ارسال شده در شهریور 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 2014 http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1356.jpg مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 295, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] تره فرنگی درشت[/TD] [TD=class: center, align: center] يك كيلوگرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] پياز[/TD] [TD=class: center, align: center] سه عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] گوشت چرخ كرده[/TD] [TD=class: center, align: center] 100 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]برنج پخته[/TD] [TD=class: center, align: center] دو پيمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نعنا، شويد و جعفری خرد شده[/TD] [TD=class: center, align: center]از هر كدام دو قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]رب گوجه فرنگی[/TD] [TD=class: center, align: center]دو قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]هويج بزرگ[/TD] [TD=class: center, align: center]يك عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center]نمك و فلفل و روغن زیتون و آب[/TD] [TD=class: center, align: center]به ميزان لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهيه:قسمت سفيد ترهفرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقههاي ترهفرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقهاي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمهها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمهها بپزند.منبع : sooran.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.