رفتن به مطلب

تاثیر عجیب ظروف غذایی بر ضعف عضلانی


saleh

ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 98%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد برای پخت مواد غذایی ظروفی که مناسب پخت نیستند استفاده می کنند در نتیجه بدن مواد ناسالم دریافت می کند.

 

وی افزود: پخت غذا در ظروف آلومینیومی بسیار مشکل ساز برای بدن افراد است و حدود 3 میلی گرم الومینیوم وارد بدن می شود و منجر به بروز بسیاری از بیماری ها می گردد.

 

درستی گفت: پخت غذا در ظروف آلومینومی باعث بروز بیماری هایی مثل کم خونی، راشیتیستم و کم خونی های مفرط شده که باید از پخت مواد غذایی در ظروف آلو مینیومی خودداری شود.

 

وی عنوان کرد: زمانی که مواد غذای مدت زیادی در ظرف آلومینیومی نگه داشته شود، مواد آلومینومی بیشتر وارد مواد غذایی و در آخر وارد بدن می شود.

 

درستی خاطر نشان کرد: افراد بایستی برای پخت مواد ظروفی را انتخاب کنند که مواد ناسالم و سمی وارد بدن نشود.

 

 

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...