saleh ارسال شده در آبان 7، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 2013 [TABLE=width: 98%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3] احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از افراد برای پخت مواد غذایی ظروفی که مناسب پخت نیستند استفاده می کنند در نتیجه بدن مواد ناسالم دریافت می کند. وی افزود: پخت غذا در ظروف آلومینیومی بسیار مشکل ساز برای بدن افراد است و حدود 3 میلی گرم الومینیوم وارد بدن می شود و منجر به بروز بسیاری از بیماری ها می گردد. درستی گفت: پخت غذا در ظروف آلومینومی باعث بروز بیماری هایی مثل کم خونی، راشیتیستم و کم خونی های مفرط شده که باید از پخت مواد غذایی در ظروف آلو مینیومی خودداری شود. وی عنوان کرد: زمانی که مواد غذای مدت زیادی در ظرف آلومینیومی نگه داشته شود، مواد آلومینومی بیشتر وارد مواد غذایی و در آخر وارد بدن می شود. درستی خاطر نشان کرد: افراد بایستی برای پخت مواد ظروفی را انتخاب کنند که مواد ناسالم و سمی وارد بدن نشود. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.