sahaar ارسال شده در شهریور 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 2014 ماهی مخصوص تن ،ماهی هوور و این روش پخت اگر با ماهی هوور انجام بشه طعم و مزه کنسرو تن ماهی رو می ده. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می تونید امتحان کنید و نتیجه خوبی می ده. این نوع پخت برای کسانی که رژیم هم دارن مفید می تونه باشه در کنار طعم خوب کالری کمی داره. http://s5.picofile.com/file/8103586292/IMG_1509.jpg 6 تیکه ماهی حدود 200 گرم نصف استکان آب نصف استکان آبلیمو 1 قاشق مربا خوری نمک کمی روغن مایع یا روغن زیتون http://s5.picofile.com/file/8103585742/IMG_2113.jpg ماهی رو کاملا پاک کنید پوستش رو بکنید و به قطعات مربع شکل برش بزنید و کف ماهی تابه یا دیگ بچینید(اندازه ظرف رو جوری انتخاب کنید که جای خالی زیادی ما بین قطعه های ماهی باقی نمونه) نمک رو روی ماهی ها بپاشید و بعد آب و آبلیمو رو بریزید روش،در ظرف رو ببندید و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار بدین بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد .یکی از تیکه ها رو برش بزنید و اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزه .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها بریزید (توی این مرحله می تونید تیکه های ماهی رو زیر رو کنید و کمی بیشتر بگذارید تا توی همون روغن برشته بشه)و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برش دارین .وقتی توی ظرف می کشید هم کمی روغن بنا به سلیقه خودتون روش بریزید.# این غذا رو با برنج یا نان می تونید میل کنید و کنارش آز انواع سس ها یا گوجه سرخ شده قرار بدین تا لذیذ تر بشه . http://s5.picofile.com/file/8103585776/IMG_2120.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.