رفتن به مطلب

کارلوس دونگا : همه برزیل طرفداران ایران هستند

saleh

ارسال های توصیه شده

همانطور که در خبرهای قبلی خواندید کارلوس دونگا مهمان برنامه بیست چهارده است. در بخشی از برنامه عادل فردوسیپور با اشاره به دشمنی برزیلیها با آرژانتینیها، از احتمال حمایت برزیلیها در این بازی از دونگا پرسید که کاپیتان سابق تیم ملی برزیل گفت: فوتبالیستهای ایران مطمئن باشند تمام مردم برزیل از در این بازی از ایران حمایت میکنند. مشوقهای شما فقط 1500 نفری نیستند که همراه با تیم ملی به برزیل رفتند، در این بازی تمام مردم برزیل طرفدار ایران هستند.

در آیتم دیگری که به بررسی لباسهای معروف سرمربی سابق تیم ملی برزیل اختصاص داشت، دونگا از دخترش رفع اتهام کرد و اشاره کرد: دخترم طراح لباس هست اما طراح لباس زنانه! رسانههای برزیلی چون میخواستند برای من حاشیه درست کنند این لباسها را ربط دادند به دخترم. در حقیقت این لباسها را یک طراح معروف برزیلی طراحی کرده بود که وقتی خودش گفت من این لباسها را طراحی کردم، همه گفتند چه لباسهای قشنگی داری!

در انتهای برنامه فردوسیپور از دونگا قول گرفت که بازیهای ایران برابر بوسنی و نیجریه را هم تماشا کند. کاپیتان دونگا گقت: حتما تماشا میکنم اما بازی با آرژانتین را بیشتر تماشا میکنم!

صحبتهای پایانی دونگا از این قرار بود: مردم ایران خیلی شبیه به مردم برزیل هستند. مردم خوب و شادی دارید و با اینکه خیلی فاصله داریم مردم ما شبیه بهم هستند. در خانه ما به روی شما باز است.

[h=3][/h]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...