negar ارسال شده در شهریور 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 2014 http://www.irannaz.com/images/2014/05/chinese-chicken-recipes-and-preparation.jpg مواد لازم برای 4 نفر : فیله مرغ : 500 گرم پودر سوخاری : به میزان لازم سفیده تخم مرغ : 2 عدد نمک : کمی به میزان لازم فلفل : به میزان لازم زعفران : به میزان لازم طرز تهیه : مواد لازم براى خواباندن فیله ها : پیاز رنده شده درشت : یک عدد عسل : یک قاشق غذاخوری نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ….. ) زعفران دم شده : یک قاشق غذاخوری غلیظ طرز تهیه : فیله هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید. طرز تهیه پودر سوخاری : روش خانگی : به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمى برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ هاى خیلى ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن ) وکنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقدارى از آن نمک وادویه اضافه می کنیم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را کنار گذاشته براى مصارف شیرنى پزى . فیله هاى خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آنها سیخ چوبى کرده و کنار می گذاریم . سفیده تخم مرغ را با کمى نمک خوب می زنیم تا کف کند ( در صورتى که دوست داشته باشید کمى هم زعفران و فلفل ) و کنار دستمان قرار می دهیم براى راحتى کار می شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید . ابتدا فیله به سیخ کشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخارى. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنید. بعد فیله ها را روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافه آن برود و در کنار سبزی جات و سس دلخواه نوش جان کنید. ایران ناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.