negar ارسال شده در شهریور 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 2014 http://www.irannaz.com/images/2014/05/delicious-recipes-mushroom-pulao.jpg مواد اولیه : ران مرغ : دو عدد فلفل دلمهای : یك عدد قارچ : 200 گرم روغن و زعفران : به میزان لازم زرشك و کره از هر کدام : 50 گرم برنج : دو پیمانه نمك و فلفل : به میزان لازم شكر : یك قاشق غذاخوری طرز تهیه : قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید. فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید. بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید. ایران ناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.