رفتن به مطلب

سالاد مرغ چینی


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.irannaz.com/images/2014/06/chinese-chicken-salad-recipe.jpg

 

 

مواد لازم:

 

كاهو: يك عدد

هويج: 3 تا 4 عدد

جوانه گندم: 2 ليوان

سينه يك عدد مرغ كامل

رايس پيپر (ورق برنج): به ميزان لازم من پيشنهاد ميكنم به جاي رايس پيپر از خمير يوفكا نيز استفاده كنيد.

مواد لازم براي تهيه سس بادامزميني:

 

سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري

سس كچاپ: نصف قاشق غذاخوري

سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري

كره بادامزميني: 2 قاشق غذاخوري

روغن زيتون: 150 ميليليتر

خردل: يك قاشق غذاخوريبراي تهيه سس تمام مواد را با قاشق مخلوط ميكنيم

روش تهيه:

 

1. ابتدا رايس پيپر يا خمير يوفكا را به شكل نواري برش داده و سرخ ميكنيم.

 

2. كاهو را شسته و خرد ميكنيم، هويجها را پوست كنده و رنده ميكنيم، جوانهها را نيز شسته و تمام مواد را كنار ميگذاريم تا كاملا خشك شوند.

 

3. مرغ را 2ساعت داخل مقداري روغن زيتون، دانه فلفل سياه و يك حبه سير رنده شده قرار ميدهيم تا كاملا مزهدار شود سپس در حدي كه روي آن تغيير رنگ دهد داخل چدن سرخ ميكنيم، داخل فويل پيچيده و حدود نيم ساعت داخل فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. مرغ آماده شده را از فر خارج كرده و ميگذاريم كاملا سرد شود و به صورت ورقهاي برش ميدهيم.

4. كاهوها را داخل ظرف ريخته روي آن چند قاشق سس ميريزيم و به صورت لايه لايه روي هم ابتدا هويج را قرار داده سپس مرغها، روي مرغ جوانه گندم يا ماش و درنهايت رايس پيپرهاي سرخ شده را ميگذاريم و روي تمام مواد سس ميريزيم.

 

ایران ناز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...