negar ارسال شده در شهریور 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 2014 http://www.irannaz.com/images/2014/06/chinese-chicken-salad-recipe.jpg مواد لازم: كاهو: يك عدد هويج: 3 تا 4 عدد جوانه گندم: 2 ليوان سينه يك عدد مرغ كامل رايس پيپر (ورق برنج): به ميزان لازم من پيشنهاد ميكنم به جاي رايس پيپر از خمير يوفكا نيز استفاده كنيد. مواد لازم براي تهيه سس بادامزميني: سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري سس كچاپ: نصف قاشق غذاخوري سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري كره بادامزميني: 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون: 150 ميليليتر خردل: يك قاشق غذاخوريبراي تهيه سس تمام مواد را با قاشق مخلوط ميكنيم روش تهيه: 1. ابتدا رايس پيپر يا خمير يوفكا را به شكل نواري برش داده و سرخ ميكنيم. 2. كاهو را شسته و خرد ميكنيم، هويجها را پوست كنده و رنده ميكنيم، جوانهها را نيز شسته و تمام مواد را كنار ميگذاريم تا كاملا خشك شوند. 3. مرغ را 2ساعت داخل مقداري روغن زيتون، دانه فلفل سياه و يك حبه سير رنده شده قرار ميدهيم تا كاملا مزهدار شود سپس در حدي كه روي آن تغيير رنگ دهد داخل چدن سرخ ميكنيم، داخل فويل پيچيده و حدود نيم ساعت داخل فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. مرغ آماده شده را از فر خارج كرده و ميگذاريم كاملا سرد شود و به صورت ورقهاي برش ميدهيم. 4. كاهوها را داخل ظرف ريخته روي آن چند قاشق سس ميريزيم و به صورت لايه لايه روي هم ابتدا هويج را قرار داده سپس مرغها، روي مرغ جوانه گندم يا ماش و درنهايت رايس پيپرهاي سرخ شده را ميگذاريم و روي تمام مواد سس ميريزيم. ایران ناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در شهریور 12، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 2014 منبع : irannaz.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.