Haniye ارسال شده در شهریور 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 2014 [h=1]حکم تراشیدن ریش[/h] http://img1.tebyan.net/big/1390/11/1382232012326185602571164511625410941217.gif امام زمان علیه السلام «واما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجت الله علیهم » در حوادثی که پیش می آید، به کسانی مراجعه کنید که حدیث ما را نقل می کنند، بدرستیکه آنها حجت من برشما و من حجت خداوند بر آنها هستم.[h=2] حضرت آیة الله خامنه ای:[/h]تراشیدن ریش حرام است علی الاحوط (بنابراحتیاط واجب). [h=2]حضرت آیة الله بهجت:[/h]تراشیدن ریش جایز نیست چه تمام ریش یا قسمتی از آن . [h=2]حضرت آیة الله فاضل لنکرانی:[/h]احتیاط وجوبی در عدم تراشیدن ریش است. [h=2]حضرت آیة الله صافی گلپایگانی:[/h]تراشیدن ریش و ماشین کردن آن اگر مثل تراشیدن باشد حرام است. [h=2]حضرت آیة الله مکارم شیرازی:[/h]احتیاط در ترک ریش تراشی است . [h=2]حضرت آیة الله سیستانی:[/h]بنا بر احتیاط واجب از تراشیدن ریش اجتناب شود. [h=2]حضرت آیة الله وحید خراسانی:[/h]احتیاط واجب در ترک تراشیدن ریش است. [h=2]حضرت آیة الله تبریزی:[/h]بنابر احتیاط واجب تراشیدن ریش تماما جایز نیست. بخش احکام اسلامی تبیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.