رفتن به مطلب

نورمحمدي: در جلسه با دايي همه چيز تمام شد

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]نورمحمدي: در جلسه با دايي همه چيز تمام شد[/h] به گزارش روابط عمومي مجله اينترنتي كام به كام به نقل از ورزش 3[h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در جلسهاي رودررو با علي دايي که سه ساعت طول کشيد همه چيز تمام شد.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://www.varzesh3.com/files/Picture/00941549.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]رضا نورمحمدي در پاسخ به سؤالي که چه اتفاقي افتاد که در پرسپوليس ماندني شديد، گفت: پوشيدن پيراهن پرسپوليس هميشه براي هر بازيکن افتخار است و من هم خدا را شکر ميکنم که باز هم ميتوانم امسال هم در خدمت پرسپوليس باشم البته آن موقع که گفتند به من نيازي ندارند من حرفي نزدم و باز هم براي پرسپوليس آرزوي موفقيت کردم.

به نقل از فارس، وي افزود: اما اصل ماجرا اين بود که سه ساعت رودرروي علي دايي نشستيم و در جلسهاي رودررو همه حرفها را زديم و همه چيز را تمام کرديم. صحبتهاي لازم انجام شد و حالا اميدوارم که در سه جام امسال بتوانم به پرسپوليس کمک کنم.

نورمحمدي ادامه داد: وقتي قسمت يک بازيکن اين است که از يک تيم جدا نشود، نميشود کاري کرد در جلسه ما و دايي اتفاق خاصي نيفتاد فقط سرمربي پرسپوليس حرفهايش را به ما زد البته ما قبل از اينکه خبر جداييمان رسانهاي شود هيچ صحبتي رو در رو با دايي نکرده بوديم. چون دايي به مسافرت رفته بود اما بالاخره قسمت شد در جلسهاي دايي را ببينيم که به توافقات لازم رسيدهايم. اميدوارم که بتوانم به پرسپوليس کمک کنم.

وي در پايان درباره ترافيک خط دفاعي و احتمال نيمکتنشيني مجددش گفت: ما سه جام داريم که مطمئن باشيد به هر نحوي که بتوانم به پرسپوليس کمک ميکنم. باور کنيد اگر در اين تيم نبودم باز هم براي پرسپوليس آرزوي موفقيت ميکردم. من خيلي خوشحالم که به همراه نوري که واقعا براي پرسپوليس تاثيرگذار بوده در جلسهاي با دايي همه مسائل را حل کرديم و خدا را شکر در خدمت اين تيم هستيم. اي کاش زودتر با علي آقا حرف ميزديم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...