رفتن به مطلب

مارتينس با اورتون تمديد کرد

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][/TD]

[TD=align: left]http://www.varzesh3.com/files/Picture/00036434.jpg

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=align: right][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3][TABLE=align: center]

[TR]

[TD=align: right]مارتينس با اورتون تمديد کرد

به گزارش روابط عمومي مجله اينترنتي كام به كام به نقل از ورزش 3 سرمربي اسپانيايي آبيپوشان مرسيسايد قراردادش را با اورتون تمديد کرد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]روبرتو مارتينس، سرمربي تيم فوتبال اورتون قراردادش را با تافيها به مدت 5 سال ديگر تمديد کرد. به اين ترتيب اين مربي اسپانيايي تا سال 2019 در گوديسون پارک به کار خود ادامه خواهد داد.

به نقل از تسنيم، سرمربي آبيپوشان مرسيسايد پس از تمديد قراردادش گفت: از اينکه اين فرصت دست داد تا بتوانم تعهد بيشتري نسبت به اورتون داشته باشم، خوشحالم. تجربه اولين فصلم در گوديسون پارک را خيلي دوست داشتم و به عملکرد شاگردانم در اولين فصل افتخار ميکنم چون خاطرات خوبي را در ذهن يکديگر به جاي گذاشتيم.

وي افزود: بيصبرانه منتظر شروع فصل آينده هستم و از اين بابت هيجانزدهام. از همان لحظهاي که وارد باشگاه اورتون شدم متوجه شدم که چه باشگاه خاصي است و به همين خاطر از باشگاه، مديران، کادرفني و بازيکنان اورتون به خاطر حمايتي و اعتقادي که به من داشتند قدرداني ميکنم.

مارتينس اخيراً با تمجيد از هافبک ايراني فولام عنوان کرده بود که تيم ملي ايران ميتواند با اشکان دژاگه در جام جهاني 2014 برزيل شگفتيساز شود.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...