negar ارسال شده در شهریور 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 2014 http://iranbanou.com/images/magpic/129952_fo1758.jpg مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 320, align: center] [TR] [TD=class: center] سینه مرغ چرخ کرده[/TD] [TD=class: center] 300 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پیاز رنده شده[/TD] [TD=class: center] 2 قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] زیره سبز[/TD] [TD=class: center] یک قاشق مربا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] جعفری و گشنیز ریز شده[/TD] [TD=class: center] 2 قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] زعفران دم کرده[/TD] [TD=class: center] یک قاشق مربا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]ادویه دلخواه[/TD] [TD=class: center]کمی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نمک و فلفل[/TD] [TD=class: center]کمی[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : تمام مواد رو باهم مخلوط کنین و ورز بدین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغز پخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین. از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی که در مبحث سس ها اومده ، سرو کنین . نکات : از سینه چرخ کرده مرغ برای اینکار استفاده کنین .ورز دادن یعنی که مخلوط گوشت رو یا دست ماساژ بدین تا همه مواد به خورد هم برن . sofrehkhune.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.