رفتن به مطلب

ساده ترین روش آهار دار كردن پارچه های مختلف


negar

ارسال های توصیه شده

پارچه هایی از قبیل (تورووال، رومیزی ، سفره ، سرودست ویقه های تزئینی زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتین آهار زده میشوند.

 

طرزتهیه نشاسته پخته:

 

15 تا 16 گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار زدن مصرف میشود.

 

آهار زدن پارچه های ضخیم:

 

از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در یکلیتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نیم گرم و به علاوه 4 گرم پارافین برای براق شدن آن استفاده میکنیم.

 

آهار زدن پارچه های رنگین:

 

با استفاده از آب صمغ.

 

آهار زدن پارچه های لطیف:

 

با استفاده از آب بر نج.

 

آهار زدن پیش بند بچه یا تور های رومیزی:

 

با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد.

 

آهازر زدن متقال بالش:

 

یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب.

 

طرز استفاده از ژلاتین برای آهار زدن:

 

با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش.

 

آهارزدن پارچه های نخی:

 

با استفاده ازنشاسته میتوان پارچه های نخی را آهار زد

تکناز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...