negar ارسال شده در شهریور 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 2014 پارچه هایی از قبیل (تورووال، رومیزی ، سفره ، سرودست ویقه های تزئینی زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتین آهار زده میشوند. طرزتهیه نشاسته پخته: 15 تا 16 گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار زدن مصرف میشود. آهار زدن پارچه های ضخیم: از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در یکلیتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نیم گرم و به علاوه 4 گرم پارافین برای براق شدن آن استفاده میکنیم. آهار زدن پارچه های رنگین: با استفاده از آب صمغ. آهار زدن پارچه های لطیف: با استفاده از آب بر نج. آهار زدن پیش بند بچه یا تور های رومیزی: با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد. آهازر زدن متقال بالش: یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب. طرز استفاده از ژلاتین برای آهار زدن: با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش. آهارزدن پارچه های نخی: با استفاده ازنشاسته میتوان پارچه های نخی را آهار زد تکناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.