رفتن به مطلب

شاسی بلند بنتلی شکار عکاسان شد


ارسال های توصیه شده

عصرخودرو:برای اولین بار تصاویری از شاسی بلند لوکس بنتلی با بدنه خود در حال آزمون منتشر شده است.

 

 

 

http://asrekhodro.com/images/page/44/Full/44868_Page_20140614121253_bentleysuv.jpg

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از مجله ماشین، برای اولین بار تصاویری از شاسی بلند لوکس بنتلی با بدنه خود در حال آزمون منتشر شده است.

در این تصاویر فاش شده مشخص است که این مدل کمی متفاوت از EXP 9 کانسپتی خواهد بود که در سال 2011 معرفی شده است.

 

با مقایسه این کانسپت می توان دریافت که ساختار و شکل کلی این شاسی بلند بی تغییر باقی خواهد ماند اما ظاهری شبیه به کانتیننتال GT در قسمت جلوی آن دیده می شود. مدل کانسپت این خودرو که در نمایشگاه خودروی ژنو سال 2011 به نمایش درآمد با بدنه ای جعبه ای شکل طراحی شده بود.

 

 

این خودرو در قسمت کناره ها و پشت شباهت بیش تری به مدل کانسپت دارد. شیشه عقب بسیار کشیده و دو لوله اگزوز بیضی شکل ظاهری قدرتمندتر به خودرو می دهند در حالی که محل قرار گرفتن چراغ های عقب و پلاک شبیه به کانسپت به نظر می رسد.

این خودرو بی نام نه تنها اولین شاسی بلند بنتلی است بلکه اولین مدل از این برند است که نیرومحرکه بنزینی-الکتریکی خواهد داشت. موتور این نمونه آزمون 6.0 لیتری W12 است اما انتظار می رود این برند موتور 4.0 لیتری تواین توربو V8 کم مصرف تر را نیز برای این خودرو عرضه کند.

 

شنبه 24 خرداد 1393

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...