رفتن به مطلب

دسر انبه و کارامل


negar

ارسال های توصیه شده

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84-350x330.jpg

 

 

 

مدت زمان پخت نیم ساعت

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:

شیر ۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

انبه متوسط ۲ عدد

آرد گندم ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوریمواد لازم کارامل:

شکر یک دوم پیمانه

آب جوش سه چهارم پیمانهروش تهیه کارامل:

یک تابه ی نسوز را انتخاب نمایید که کف آن ضخامت داشته باشد تا شکر در آن نسوزد. شکر را در تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید؛ تا هنگامی که دانه های شکر طلایی شوند و کارامل نسوزد.در این زمان نباید شکر را هم بزنید .

بعد از اینکه دانه های شکر ذوب شدند، آب جوش را اضافه کنید. اجازه دهید تا کارامل کاملاً به صورت یک مایه یکنواخت در آید؛ اگر لازم بود هم بزنید و حرارت را خاموش نمایید.روش تهیه دسر انبه:

ابتدا انبه ها را پوست بگیرید، گوشت آن ها را از هسته جدا کنید. گوشت انبه را در دستگاه غذاساز بریزید تا کاملاً پوره شوند. سپس تخم مرغ و شیر را نیز بیفزایید و هم بزنید. سپس آرد و وانیل را اضافه نمایید و دائم هم بزنید تا آرد گلوله نشود؛ مایه آماده شده باید غلظت ماست را داشته باشد. مایه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و مدام به هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی شروع به حباب زدن کرد و به غلظت فرنی درآمد، از روی حرارت بردارید.

گیلاسی هایی را انتخاب کنید که در برابر حرارت مقاوم باشند. یک چهارم آن ها را از کارامل پُر کرده و سه چهارم بقیه را دسر اَنبه بریزید. گیلاسی ها را در فر قراردهید و شعله ی گریل را به مدت ۱۵ دقیقه روشن نمایید تا سطح دسرها کمی طلایی شوند. آن ها را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید و سرو کنید.

تک نت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...