negar ارسال شده در شهریور 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 2014 http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/7/9558.jpg.png مواد لازم:خمیر ورقهای یا ورق سمبوسهپنیر خرد شده: سه چهارم پیمانهگشنیز یا جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخورینعنای خرد شده: یک قاشق چایخوریفلفل دلمهای: یک عدد، خرد شود.تخممرغ همزده: یک عددپیاز کوچک: یک عدد، ریز خرد شود.نمک: مقدار لازمفلفل: مقدار لازمروغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن طرز تهیه:• تمام مواد داخل خمیر را درون کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.• درون ورقههای خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبههای خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.• روغن را داغ کرده و سمبوسهها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید. تک نت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.