negar ارسال شده در شهریور 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 2014 http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/7/mango_chutney.jpg مواد لازم: انبه: یک کیلوگرم فلفل قرمز: ۲ عدد ریشه زنجبیل تازه: ۴۰ گرم لیمو: یک عدد سرکه سیب: ۴۰۰ میلی لیترشکر قهوهای: ۵۰۰ گرم زیره: یک قاشق چایخوری نمک: یک قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه طرز تهیه: • انبه را به اندازه دلخواه خرد کنید. • تخمهای فلفل را خارج کرده و فلفل را خرد کنید. • زنجبیل را رنده کرده و سیر را ریز خرد کنید. • تمام مواد را درون قابلمهای ریخته و تا روی آنها آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.( مواد را به طور مرتب هم بزنید). • چاتنی را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلیظ شوند حرارت دهید. • سپس چاتنی را درون ظرف شیشهای ریخته و درب آن را خوب محکم کنید. تک نت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.