رفتن به مطلب

چاتني انبه


negar

ارسال های توصیه شده

http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/7/mango_chutney.jpg

 

 

مواد لازم:

 

انبه: یک کیلوگرم

 

فلفل قرمز: ۲ عدد

 

ریشه زنجبیل تازه: ۴۰ گرم

 

لیمو: یک عدد

 

سرکه سیب: ۴۰۰ میلی

لیترشکر قهوهای: ۵۰۰ گرم

 

زیره: یک قاشق چایخوری

 

نمک: یک قاشق غذاخوری

 

سیر: ۲ حبه

 

طرز تهیه:

 

• انبه را به اندازه دلخواه خرد کنید.

 

• تخمهای فلفل را خارج کرده و فلفل را خرد کنید.

 

• زنجبیل را رنده کرده و سیر را ریز خرد کنید.

 

• تمام مواد را درون قابلمهای ریخته و تا روی آنها آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.( مواد را به طور مرتب هم بزنید).

 

• چاتنی را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلیظ شوند حرارت دهید.

 

• سپس چاتنی را درون ظرف شیشهای ریخته و درب آن را خوب محکم کنید.

 

تک نت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...