negar ارسال شده در شهریور 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 2014 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzaJDUlZ2nEQAaQLYua90yir9WvuLQsIqb8YL91vc_UBOOBY-h انگار همین دیروز بود که با ماه رجب وداع کردیم و به ماه شعبان سلام گفتیم ، چقدر لحظه ها زود می گذرند ، مثل باد. خداوندا ! ما چه کردیم و چه توشه ای در این ماه اندوختیم ؟ همه ی لحظاتمون به غفلت گذشت در وداع ماه رجب گفتیم اگر در این ماه چیزی کسب نکردیم الهی توفیق بده تا در شعبان بدست آوریم و حالا وقت وداع با شعبان ماه مهدی است . خداحافظ ای ماه خدا ! خدا حافظ ای ماه مهربانی ، ای ماه عشق چقدر دلم برایت تنگ می شود ، دیروز که آمدی با لبخند تو را در آغوش گرفتم ، غافل از اینکه بهمین زودی باید با تو وداع کنم ، اما امروز با چشمان اشکبار و با بغض در گلو و با دلتنگی با تو وداع می کنم گر چه تحمل این دوری سخت است اما به امید آمدن ماه رمضان تحمل درد دوریت برایم آسان می شود.خدایا ! این دلهای غفلت زده و زنگار گرفته را آماده رمضان کن ، رجب و شعبان گذشت به ما توفیق درک رمضان را عنایت فرما. آمیــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در شهریور 26، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 2014 [h=3] پروردگارا! اگر تاکنون در این ماه ما را نبخشیده اى،[/h][h=3]پس از تو میخواهیم که در باقیمانده این ماه ما را ببخشى و بیامرزى[/h] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.