Haniye ارسال شده در شهریور 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 2014 [h=1]کشیدن کاریکاتور از نظر شرعی[/h] http://img1.tebyan.net/big/1390/12/23510750150127211126131892352082549610159174.gif امام زمان علیه السلام «واما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجت الله علیهم » در حوادثی که پیش می آید، به کسانی مراجعه کنید که حدیث ما را نقل می کنند، بدرستیکه آنها حجت من برشما و من حجت خداوند بر آنها هستم. سوال: کشیدن کاریکاتور اشخاص در صورتی که موجب اذیت و آزار آنها شود چه صورت دارد؟ و اگر آن افراد راضی به کشیدن کاریکاتور آنها باشند چگونه است؟ [h=2]حضرت آیة الله خامنه ای:[/h] ایذاء(آزار رساندن) اشخاص حرام است. [h=2]حضرت آیة الله مکارم شیرازی:[/h] جایز نیست. [h=2]حضرت آیة الله بهجت:[/h] اولی جایز نیست ودومی مختلف می شود. [h=2]حضرت آیة الله صافی گلپایگانی:[/h] جایز نیست. [h=2]حضرت آیة الله سیستانی:[/h] اگر هتک حرمت مومن باشد جایز نیست هر چند راضی باشد ولی اگر در عرف امروز هتک به حساب نیاید اشکال ندارد. [h=2]حضرت آیة الله تبریزی:[/h] اهانت به مومن جایز نیست هر چند خود شخص راضی به این کار باشد. بخش احکام اسلامی تبیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.