صفورا1111 ارسال شده در شهریور 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 2014 مرحوم مقدس اردبیلی زنی داشتند که ایشان را دائما می وبید و به ایشان ناسزا می گفت! شخصی روزی نزد مقدس رفت و به ایشان گفت: این زن شایسته شما نیست شما با این بزرگی حیف است چنین همسری داشته باشید. طلاقش دهید و راحت شوید!!! مقدس اردبیلی فرمود: این زن برای من نعمت است؛ چرا که وقتی بیرون از خانه همه من را بزرگ می شمارند احساس بزرگی می کنم؛ و وقتی به خانه می آیم این زن مرا ذلیل می کند و به من می فهماند که هیچ نیستم و بزرگ فقط خداست و مرا از خطر نفس دور می کند و به خاطر صبری که در کنارش می کنم نزد خداوند متعال مأجور هستم و در قیامت هم امید دارم با حضرت ایوب همنشین باشم چرا که پیامبر (ص) فرمود: هرکس بر اخلاق بد همسرش صبوری کند در بهشت با ایوب پیامبر همنشین می باشد . مرحوم مقدس اردبیلی مرد بزرگی بود که نقل شده است، گاه مشکلات فقهی خود را از امام عصر (علیه السلام) می پرسیده است! بزرگان ما به همسرانشان احترام خاصی می گذاشتند و اگر به بلای همسر بد مبتلا می گردیدند صبوری می کردند. مرقد مقدس اردبیلی در نجف اشرف است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.