NeDa ارسال شده در شهریور 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 2014 (ویرایش شده) سلام به همه ماه مبارک رمضان شروع شده و از همگی التماس دعا دارم در این پست دعای هرروز ماه رمضان قرار داده میشه تا مورد استفاده روزه داران عزیز قرار بگیره[گل] http://www.taghavee.ir/file/IMAGE634784924497842751.jpg ویرایش شده شهریور 30، 2014 توسط NeDa 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در شهریور 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 29، 2014 دعاى روز اول ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمَ اجْعلْ صِیامی فـیه صِیـام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ. خدایا قرار بده روزه مرا در آن روزه داران واقعى وقیام وعبادتم در آن قیام شب زنده داران وبیدارم نما در آن از خواب بى خبران وببخش به من جنایتم را در این روز اى معبود جهانیان ودر گذر از من اى بخشنده جنایات کاران. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 30، 2014 دعای روز دوم ماه مبارک رمضان اَللّـهُمَّ قَرِّبْنى فیهِ اِلى مَرْضاتِکَ، وَجَنِّبْنى فیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَنَقِماتِکَ، وَوَفِّقْنى فیهِ لِقِرآئِةِ ایاتِکَ، بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ خدایا نزدیکم کن در این ماه بسوى موجبات خشنودیت و دورم ساز در آن از خشم و عذابت و موفقم دار در این روز بخواندن آیات قرآنیت به رحمت خود اى مهربانترین مهربانان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 1، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 2014 دعای روز سوم ماه مبارک رمضان اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین. خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه و پاكم نما در آن از عیبها وآزمایش كن دلم را در آن به پرهیزكارى دلها اى چشم پوش لغزشهاى گناهكاران. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 2، 2014 دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُكْرَكَ بِكَرَمِكَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْكَ وسِتْرِكَ یـا أبْصَرَ النّاظرین خدایا مرا نیرومند نما در آن روز به پا داشتن دستور فرمانت را و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا كن مرا در آن روز براى انجام سپاس گذاریت به كـرم خودت نگاه دار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشى خودت اى بیناترین بینایان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 3، 2014 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان **بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ** اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین خدایا قرار بده مرا در این روز از آمرزش جویان، و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت، و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت، به مهربانی خودت ای مهربانترین مهربانان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 4، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 2014 دعای روز ششم ماه مبارک رمضان «اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِیتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنّکَ وأیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبینَ» خدایا! در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز و تازیانههاى عذابت را بر من مزن و از موجبات خشمت بدان نعمت بخشى و الطافى که نسبت به بندگان دارى دورم بدار. ای نهایت آرزوی مشتاقان! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 5، 2014 دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ اَعِنّی فیهِ عَلی صِیامِهِ وَ قِیامِهِ ، وَ جَنِّبنی فیهِ مِن هَفَواتِهِ وَ آثامِهِ، وَ ارْزُقنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدَوامِهِ، بِتَوْفیقِکَ یا هادِیَ المُضِّلینَ. خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت، و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان، و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه، به توفیق خودت ای راهنمای گمراهان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ و إطْعامِ الطّعامِ و إفْشاءِ السّلامِ و صُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام نمودن بر مردمان و افشاء سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت ای پناه آرزومندان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 دعای روز نهم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ نَصِيبا مِنْ رَحْمَتِكَ الْوَاسِعَةِ وَ اهْدِنِي فِيهِ لِبَرَاهِينِكَ السَّاطِعَةِ وَ خُذْ بِنَاصِيَتِي إِلَى مَرْضَاتِكَ الْجَامِعَةِ بِمَحَبَّتِكَ يَا أَمَلَ الْمُشْتَاقِينَ «خدایا! در این روز بهرهای از رحمت بیکرانت به من ببخش و به نشانههای درخشانت راهنماییام کن و به خشنودی همهجانبهات رهنمونم باش. به حق دوستی و محبتت ای آرزوی مشتاقان!» نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان اللّهُمَّ اجعَلنی فیهِ مِنَ المُتَوَکِّلینَ عَلیکَ وَاجعَلنی فیهِ مِنَ الفائِزینَ لَدَیکَ وَاجعَلنی فیهِ مِنَ المُقَرَّبینَ اِلَیکَ بِاِحسانِکَ یا غایَةَ الطّالِبینَ خدایا مرا در این روز از توکل کنندگان و سعادتمندان درگاهت قرار ده و مقرر فرما در این روز از مقربان درگاهت باشم، به احسانت ای نهایت همت جویندگان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وکَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غیاثَ المُسْتغیثین. خداوندا در این روز احسان و نیکویی را محبوب من و فسق و معاصی را ناپسند من قرار ده و در این روز خشم و آتش قهرت را به من حرام گردان به یاری خود ای فریادرس فریاد رسان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی، و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری، و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف، و آسودهام دار در آن از هر چیز که میترسم، به نگاهداری خودت ای نگهدار ترسناکان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 11، 2014 دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على كائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِكَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساكین. خدایا پاكیزهام كن در این روز از چرك و كثافت و شكیبائیم ده در آن به آنچه مقدر است شدنىها و توفیقم ده در آن براى تقوى و هم نشینى با نیكان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِكَ یا عزّ المسْلمین. خدایا مؤاخذه نكن مرا در ایـن روز به لغزشها و درگذر از من در آن از خطاها و بیهودگیها و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها و آفات اى عزت دهنده مسلمانان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین. خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین. خدایا راهنمائیم كن در آن به كارهاى شایسته و اعمال نیك و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى كه نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینههاى جهانیان است درود فرست بر محمد و آل او پاكیزگان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 2014 دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَكاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِكُلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِكَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین. خدایا آگاهم نما در آن براى بركات سحرهایش و روشن كن در آن دلم را به پرتو انوارش و بكار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 17، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 17، 2014 دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین. خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از بركاتش وآسان كن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نكن ما را از پذیرفتن نیكیهایش اى راهنماى به سوى حـق آشكار . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 18، 2014 دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّكینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین. خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت و ببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلكننده آرامش در دلهاى مؤمنان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 19، 2014 (ویرایش شده) دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِكَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین. خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودیهایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى و قرار بده بهشت را برایم منزل و آسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان ویرایش شده مهر 19، 2014 توسط NeDa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 2014 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان اللهمّ افْتَحْ لي فيهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنـْزِل عليّ فيهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْني فيهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِكَ واسْكِنّي فيهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ يا مُجيبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّين. خدايا بگشا به رويم در اين ماه درهاي فضلت وفرود آر برايم در آن بركاتت را وتوفيقم ده در آن براي موجبات خوشنوديت ومسكنم ده در آن وسطهاي بهشت اي اجابت كننده خواسته ها ودعاهاي بيچارگان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2014 دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین. خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه و پاكم نما در آن از عیبها وآزمایش كن دلم را در آن به پرهیزكارى دلها اى چشم پوش لغزشهاى گناهكاران. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 2014 دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين. خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده سائلان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeDa ارسال شده در مهر 23، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2014 دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِكَ ومُعادیاً لأعْدائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِكَ یا عاصِمَ قُلوبِ النّبییّن. خدایا قرار بده در این روز دوست دوستانت و دشمن دشمنانت و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت اى نگهدار دلهاى پیامبران. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .