Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 سالیان درازی است که در گلخانه دلم گل محبتی را که خودت کاشته*ای آبیاری می*کنم تولد مهربان ترین گل دنیا مبارک . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 سبز ترین خاطرات ازآن کسانیست که ، در ذهنمان عاشقانه دوستشان داریم تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 و تو آن شبنم عشقی که با آمدنت به روزگار تیره و تارم رنگ مهر و وفا بخشیدی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دفترچه ی خاطرات قلبم را که خالی از عشق و یکرنگی بود سرشار از عشق و محبت کردی ، نازنیم ، زیباترینم حضور گرم و همیشگی ات را هزاران هزار بار سپاس می گویم تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 هر انسان لبخندی از خداست و تو زیبا ترین لبخند خدایی بهانه زندگیم تولدت مبارک . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 امشب تولد توست و باز من کنارت نیستم امشب تو شادمانی و باز در دلت نیستم تولدت مبارک . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 می آیی با خواهش این و آن در پوشش آرزوهای دیگران می روی با هزار آرزوی گران برای خود نه برای دیگران تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این جندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تولدتـــــ مبارکـــ ایشالا یه سال دیگه پر از سلامتی داشته باشی زیر کامیون نری…سرطان نگیری فلج نشی...سکته نزنی درد بی درمان هم نگیری کلا همه جوره بهت هیچ مرضی نرسه بازم تولدت مبارک !!V لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 یک سال بزرگتر شدی ، هنوز آدم نشدی تو ؟!! تا کـــی میخوای فرشتـــه بمونی هاااا ! سالروز زمینی شدنت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 سلاااام عزیزم چطوری؟ خوبی؟ چه خبرا؟ همه خوبن؟ چه کارا میکنی؟ درس میخونی یا نه؟ خب فدات شم. خداحافظ … … فکر کردی یادم رفته؟ نه عزیــــــزم تولـــــــدت مبارکـــــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دارم فکر میکنم امروز چه روزیه؟ تو یادته؟ حس میکنم یه خبرایی هست! بیخیال چیزی یادم نمیاد … … ستاد حالگیری روز تولد دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 اه امشب اصلا حالم خوب نیست چه شبه نحسیه امشب انگار همهی دردا تو وجودمه … … ستاد کوفت کردن تولد دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 بازم شده تولد / تولده یه اسکل دست بزنید براش چون / تازه شده یه شاسکول از طرف دیوونه ها (دوستان) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 در شب های خوشبختی تو سهم من تنهایی است در دل من اما فقط آرزوی توست تولدت مبارک . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تمام دارایی من قلبی است که در سینه دارم و برای تو می تپد آن را به تو تقدیم میکنم تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره / هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره / اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 امشب دامن تو پر از هدیه های کوچک و بزرگ می شود اما من هیچ ندارم که به تو هدیه دهم جز دلی که به من پس دادی تولدت مبارک . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 امشب شب تولد توست تو یک سال بزرگتر شدی و عشق من یک سال در دلت کوچکتر من اما هیچ وقت شب تولدت با تو نبودم من هیچ وقت در دلت نبودم . . . تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 از روزی که صدایت در وجودم طنین انداز شد،شتاب تپیدن قلبم رو به فزونی یافت امروز ثانیه ها نام تو را فریاد می زنند و من در اوج عشق خود را در پستوی زمان تنها حس نمی*کنم . . . تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 امروز روز تولد توست و من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین لحظه ها را برایم بسازی . . . تولدت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2013 تمام دقایق مانده از عمرم به همراه زیبا ترین بوسه های عاشقانه هدیه ای برای روز تولد تو . . . لمس بودنت مبارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.