negar ارسال شده در شهریور 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 30، 2014 http://peikfun.com/Content/UserFiles/Images/15-30/N%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A/shoele%20zard.jpg مواد لازم: برنج 1 پيمانه شكر 5/2 پيمانه آب 7پيمانه كره 30 گرم گلاب نصف پيمانه زعفران دم كشيده 2 قاشق سوپخوري آب سرد نصف پيمانه پودر ژلاتين 3 قاشق سوپخوري سر صاف پودر پسته يا خلال بادام به ميزان لازم طرز تهيه شعله زرد: برنج را از شب قبل خيس كنيد سپس در قابلمه ريخته و با آب روي حرارت ملايم به مدت يك و نيم ساعت بپزيد تا دانه های برنج كاملاً نرم و از هم باز شود. شكرزعفران، كره و گلاب را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر كاملاً آب شود. در قابلمه را ببنديد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد مراقب باشيد كه شله زرد ته نگيرد. پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب سرد مخلوط كرده روي بخار آب (روش بن ماري) قرا دهيد تا حل شود سپسشله زرد اضافه كرده هم بزنيد. شله زرد را در قالب چرب شده ريخته پس از خنك شدن در يخچال قرار دهيد تا ببندد سپس در ظرف مورد نظر برگرداننده سرو كنيد. براي تزئين كمي پودر پسته یا خلال بادام دور شله زرد بريزيد. peikfun.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.