رفتن به مطلب

طرز تهيه شله زرد قالبي


negar

ارسال های توصیه شده

http://peikfun.com/Content/UserFiles/Images/15-30/N%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A/shoele%20zard.jpg

 

 

مواد لازم:

 

برنج 1 پيمانه شكر 5/2 پيمانه

 

آب 7پيمانه كره 30 گرم

 

گلاب نصف پيمانه زعفران دم كشيده 2 قاشق سوپخوري

 

آب سرد نصف پيمانه پودر ژلاتين 3 قاشق سوپخوري سر صاف

 

پودر پسته يا خلال بادام به ميزان لازم

 

طرز تهيه شعله زرد:

 

برنج را از شب قبل خيس كنيد سپس در قابلمه ريخته و با آب روي حرارت ملايم به مدت يك و نيم ساعت بپزيد تا دانه های برنج كاملاً نرم و از هم باز شود.

شكرزعفران، كره و گلاب را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر كاملاً آب شود. در قابلمه را ببنديد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد مراقب باشيد كه شله زرد ته نگيرد.

پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب سرد مخلوط كرده روي بخار آب (روش بن ماري) قرا دهيد تا حل شود سپسشله زرد اضافه كرده هم بزنيد.

شله زرد را در قالب چرب شده ريخته پس از خنك شدن در يخچال قرار دهيد تا ببندد سپس در ظرف مورد نظر برگرداننده سرو كنيد.

براي تزئين كمي پودر پسته یا خلال بادام دور شله زرد بريزيد.

 

 

peikfun.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...