رفتن به مطلب

پلیس فتا یا پلیس سایبری چیست ؟

ALI

ارسال های توصیه شده

http://www.itpro.ir/resources/images/daa2b61e8cf44f689d3099bb3e2ef1a1

همونطور که شاهد پیشرفت های زیادی در دنیای امروزی هستیم ، جرائم هم داره به شکل نوینی تبدیل میشه و طبیعتا نیروی های امنیتی برای اینکه بتونن با بروز چنین جرائمی مبارزه کنن باید با شیوه ها و روش ها جدیدتری باهاشون مبارزه کنن ، امروزه بزرگترین کلاهبرداری ها و جرائم از طریق محیط اینترنت یا هر چی می خواهید اسمش رو بزارین ( فضای سایبری ، دنیای مجازی و ... ) انجام میشه ، شما دیگه در محیط اینترنت یک فرد حضور فیزیکی نداره که بخواهید با شگرد های پلیسی یا قدیمی دستگیرش کنید ، همونظوری که برای اینکه بتونیم دزد رو دستگیر کنیم باید روش های دزدی رو بلد باشیم برای اینکه بتونیم از بروز جرائم رایانه ای هم جلوگیری کنیم باید دانش و آگاهی خوبی نسبت به چگونگی بروز این جرائم داشته باشیم .

در اکثر کشور های دنیا پلیسی وجود داره که بر بروز جرائم رایانه ای و اینجور مشکلات رسیدگی می کنه و این پلیس در ایران تا همین امسال وجود نداشت تا اینکه در سال 89 با عنوان پلیس فتا یا در واقع پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تشکیل شد و در حال حاضر مشغول ساماندهی داخلی خودش شده ، وظایف جالبی رو که در خصوص پلیس فتا می تونیم بهش اشاره کنیم رو اینجوری خلاصه میکنم :

• جلوگیری از جاسوسی و خرابکاری های اینترنتی
  • حفاظت از اموال ، منافع و اسرار و سرمایه های ملی
  • حمایت مردم در فضای اینترنتی بویژه در بحث های فرهنگی و اقتصادی
  • مبارزه با جرائم اینترنتی از قبیل فیشینگ، کلاهبرداری اینترنتی، سرقت از حساب بانکی، هک، نفوذ بانکی مالی و...
  • مبارزه با جرائم اینترنتی از قبیل خرید و فروش داروها و مواد غیرمجاز در فضای اینترنت و ...

این پلیس در آغاز فعالیت خود قرار دارد و در حال حاضر در حال تشکیل تیم های فنی و تخصصی خود هست و به نظر من حالا حالا ها کار داره .

گردآورنده: روابط عمومي مجله اينترنتي كام به كام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تجربه این قسمت رو دارم

و کمال تشکر رو از پلیس فتا دارم , درمورد رسیدگی به امور شکایات اینترنتی

تو این زمینه اطلاعات تجربی رو که دارم میتونم در اختیار دوستانم بزارم

چنانچه مواردی داشتین که به شکایت رسید مختصر توضیحی راجع به راندمان کار میتونم در اختیارتون بزارم[خنده 1]

لینک به دیدگاه

من تجربه این قسمت رو دارم

و کمال تشکر رو از پلیس فتا دارم , درمورد رسیدگی به امور شکایات اینترنتی

تو این زمینه اطلاعات تجربی رو که دارم میتونم در اختیار دوستانم بزارم

چنانچه مواردی داشتین که به شکایت رسید مختصر توضیحی راجع به راندمان کار میتونم در اختیارتون بزارم[خنده 1]

بسيار عالي ياسي جان

خب يه تاپيك جداگانه بزن و چگونگي راندمان پليس فتا رو واسه همه ما توضيح بده[گل]

لینک به دیدگاه

تجربه شخصی خودمو در اختیارتون میزارم :

1_ اگر تو نت به موردی برخورد کردین که لازم به شکایت و پیگیری بود با ارائه مدرک و استناد میتونید به دادگستری شهر خودتون مراجعه و به عنوان شاکی پرونده , شکایت تنظیم کنید

2_ چنانچه پرونده شما توسط دادیار و مراجع ذی صلاح دادگستری قابل پیگیری و تایید بشه پرونده ارجاع میشه به پلیس اطلاعات

3_ پلیس اطلاعات مورد فوق رو بررسی کرده و تحقیقات لازم انجام میشه و درصورت تایید شدن ای پی و موارد فوق شاکی و خواهان احضار میشوند ( ( در صورت رد کردن اتهام توسط خواهان پرونده به مقام بالاتر پلیس فتا ارجاع میشه ))

4_ پلیس فتا کلیه موارد : اعم از کارکرد ایمیل , یاهو , فیس بوک و کلیه موارد ریز و درشتی که با اینترنت استفاده شده بصورت پیرینت در میارن و حق مسلم شاکی از خواهان کاملا محرض میشه و خواهان به مجازات درنظر گرفته میرسه

5_ مجزات جرایم اینترنتی این موارد رو بدنبال داره : جریمه نقدی بر اساس جرم انجام شده , شلاق بر اساس جرم انجام شده و زندان به مدت معلوم از 6 ماه الی.... بر اساس جرم انجام شده

لینک به دیدگاه

تجربه شخصی خودمو در اختیارتون میزارم :

1_ اگر تو نت به موردی برخورد کردین که لازم به شکایت و پیگیری بود با ارائه مدرک و استناد میتونید به دادگستری شهر خودتون مراجعه و به عنوان شاکی پرونده , شکایت تنظیم کنید

2_ چنانچه پرونده شما توسط دادیار و مراجع ذی صلاح دادگستری قابل پیگیری و تایید بشه پرونده ارجاع میشه به پلیس اطلاعات

3_ پلیس اطلاعات مورد فوق رو بررسی کرده و تحقیقات لازم انجام میشه و درصورت تایید شدن ای پی و موارد فوق شاکی و خواهان احضار میشوند ( ( در صورت رد کردن اتهام توسط خواهان پرونده به مقام بالاتر پلیس فتا ارجاع میشه ))

4_ پلیس فتا کلیه موارد : اعم از کارکرد ایمیل , یاهو , فیس بوک و کلیه موارد ریز و درشتی که با اینترنت استفاده شده بصورت پیرینت در میارن و حق مسلم شاکی از خواهان کاملا محرض میشه و خواهان به مجازات درنظر گرفته میرسه

5_ مجزات جرایم اینترنتی این موارد رو بدنبال داره : جریمه نقدی بر اساس جرم انجام شده , شلاق بر اساس جرم انجام شده و زندان به مدت معلوم از 6 ماه الی.... بر اساس جرم انجام شده

مرسي ياسي جان[گل]

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...