Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 مورد داشتیم طرف واسه کنکور کتاب خیلی سبز خونده ولی نتیجه ش خیلی قهوه ای شده[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 فتوای جدید: اگر تا جایی از منزل دور شوید که دیگر نتوانید به وایرلس منزلتان وصل شوید مسافر محسوب شده روزه بر شما واجب نیس و تازه نمازتان هم شکسته می باشد به به :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 اگه می خوردید کلوچه های شیرین نوین... اونوقت می بردید تیم بوسنی و هرزه گوین... تبلیغ جدید شیرین نوین!!![خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 این دخترایی که استین مانتوهاشونو تا ارنج میدن بالا . . . . . . . من همش فک میکنم میخوان وضو بگیرن :)) بس که بچه ی چشم پاکیم :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 بچه ها از بین شما کسی هست بتونه دو ملیون تومان بهم قرض بده؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میخوام خط ایرانسلمو شارژ کنم 100 تومن جایزه بگیرم :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 سلامتی پسری که شب عروسی عشقش رفت دم تالار... ولی تو نرفت که عروسی رو به هم نزنه صبر کرد وقتی عروس اومد بیرون با خشم رفت جلو ... تور صورت عروس رو برداشت . . . . . . . . . . . . . . . . . . دید اصلا اون نیست... اسکل تالارو اشتباه اومده بود [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 از هواپیما به برج مراقبت ... ایا تو قلبت جا هست فرود بیام یا بازم دورت بگردم؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . لوس بازی های دکتر شریعتی در دوران نامزدی :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 دیدن ظهر ادم میخوابه و بعد از ظهر پا میشه چه حسی داره؟؟ مخصوصا اگه کسی خونه نباشه.. لامصبا اصلا معلوم نیست : شبه؟؟ روزه؟؟ ظهره؟؟ امروزه؟؟ فرداست؟؟ دیروزه؟؟ همه مردن تو زنده موندی؟؟؟ تو مردی همه زنده موندن؟؟ دنیا به اخر رسیده هیچکی زنده نمونده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 دیروز تلفن زنگ زد... گوشی رو برداشتم به جای اینکه بگم الو بله؟ .. گفتم : بلو اله؟؟ اونم قاطی کرد گفت: سلو الام [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 همچین میگن پسرا به دخترا نگاه ابزاری دارن ... انگار دخترا به پسرا نگاه عرفانی دارن ..[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 تو خیابون مخ یه دختره رو زدم... بهش شماره دادم.. باهاش قرار گذاشتم رفتیم کافی شاپ... دوتا قهوه خریدم... رفتم حساب کنم دیدم شد 24 هزار تومن.. . . . . . . . . . هیچی دیگه..همونجا باهاش کات کردم... فهمیدم : در جوانی پاک زیستن شیوه ی پیغمبریست ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 الان یه دختر اسرائیلی منو ادد کرد... قبول نکردم. . . . . . . منتظر جوایز نقدی و غیر نقدی از سوی مسئولین هستم.. نصر من الله و فتح قریب... الله اکبر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺑﻬﻢ ﺷﻚ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﻣﻲ ﻛﺸﻢ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺑﻴﺎﺩ ﻧﺼﻴﺤﺘﻢ ﻛﻨﻪ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻇﻬﺮ ﺑﻮﺩ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺍﻭﻣـﺪ ﻭﺿـﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﻧﻤﺎﺯﺷﻮ ﺧـﻮﻧﺪ ﻧﺎﻫﺎﺭﺷ ﺭﻮ ﺧﻮﺭﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﺎﻛﻲ ﺍﻭﻣﺪ ﺭﻭ ﻣﺒﻞ ﭘﻴﺸﻢ ﻳـﻪ ﺳﻴﺐ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﻳﻦ ﺳﻴﺐ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ ؟ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻠـﻪ ﺩﺍﯾﯽ ﮔﻔـﺖ : ﺩﻳﮕﻪ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﻧﻜﺶ … ﺗﻮ ﻋﻤﺮﻡ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻗﺎﻧﻊ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 به طورمشکوکی داره بهم خوش می گذرد...... فکر کنم دارم میمیرم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 ﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺧﻮنه موﻥ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻬﻮ ﻫﻤﻪ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺍتاقامون میایم بیرون انگار زلزله اومده ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 از خواب پاشدم دیدم کسی خونه نیست! زنگ زدم به مامانم میبینم صدا جیغ و داد و سوت میاد! میگم: مامی! کجایین؟ مامانم با خوشحالی: ما اومدیم شهر بازی تو مگه باهامون نیستی؟...!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 ﭘﺴﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ: . . . . . . . . . ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺟﻢ ﻧﺪﺍﺟﺘﻪ ﺑﺎﺟﻲ ﺟﻮﺟﻮ ﻣﻴﺠﻢ ﻣﻴﻠﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﻏﺠﻪ ﺍﻧﮕﺪ ﺟﻴﮏ ﺟﻴﮏ ﻣﻴﺘﻨﻢ ﺗﺎ ﭘﻴﺠﻲ ﺑﻴﺎﺩ ﻣﻨﻮ ﺑﺨﻮﻟﻪ ... ﻳﺎﺍﺍﺍ ﺍﻣﺎﺍﺍﺍﺍﻡ ﺯﻣﺎﺍﺍﺍﺍﻥ ﻭﻗﺘﺸﻪ ﺗﻮﺭﻭ ﺑﻪ ﭘﻨﺞ ﺗﻦ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﻴﺎﺍﺍﺍﺍ ... !!!!!!!!!!![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 :-d :-d دختره تازه فوقِ دیپلمش رو تو رشته پرورش تخم پرندگان اهلی از دانشکده غیرانتفاعی و غیر حضوری علمی کاربردی تو قریه ی مسلم آباد از توابع یاقوت شهر سفلی مَمَسنی به زور سه ترم مشروطی و دو جلسه تشکیل شورا و نامه از امام جماعت مسجدشون گرفته(نفسم گرفت) اونوقت برگشته میگه: از این مملکت باید رفت ، سقف اینجا واسه من کوتاس .. خوب عزیزم کیلیپس رو بردار و از سقف اسمان لذت ببر:-d:-d:-d:-d[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 اینجااا جن دارهههههه اینم سندش[تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 سر :فك كنم عشقم داره بهم خيانت ميكنه رفيقه پسره :چرا؟؟؟چي شده مگه؟؟؟ پسره: اخه ديروز بهش زنگ زدم ازش پرسيدم كجايي؟؟؟گفت با دوستم سارا بيرونم. رفيق پسره :خو اين چه ربطي به خيانت داره:|||؟؟؟ پسره :اخه من ديروز با سارا رفته بودم سينما :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 یارو رو تو پوست خر قایم کردن از کوه وجنگل ردش کردن، قاچاقی رسوندنش ترکیه. از اونجا رفته ۶ ماه کمپ پناهجوها. ۳ بار پلیس دستگیرش کرده باز فرار کرده. آخر خودشو رسونده انگلیس هنوز دو ماه نشده میره بفرمایید شام میگه تنها آرزوم اینه همه باهم برگردیم ایران! ":| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 این نسلی که من میبینم بعد از ازدواج به همسرشون میگن: بیا زن و شوهر معمولی باشیم فقط :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 تبلیغ میوه خورد کن پلین! . . ایا نمیتوانی توت فرنگی وکیوی را راحت خورد کنی؟؟ . ایا خورد کردن سیب زمینی گوجه پیاز واست مشکله؟؟ . ایا براحتی نمیتوانی هویج وبادمجان را حلقه حلقه کنی؟؟ لابد اسم خودتم گذاشتی زن؟!؟ لابد 1370 تا هم سکه مهرت کردن؟!؟ لابد نفقه هم میخوای؟!؟ لابد میخوای شوهرت حلوا حلواتم بکنه؟!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 مورد داشتیم 1-0 به نفع المان بوده رفته دستشویی برگشته دیده 5-0 شده http://cdn.combecom.com/images/smilies/17.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 سرمربی المان از هواداران این تیم خواسته که اگه نحوه ی گلزنی خاصی مد نظرشون هست بگن که اونجوری براشون گل بزنن[خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.