Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 ایا میدانید کوتاه ترین جنگ در سال 1896 بین زانیار و انگلستان رخ داد که 38 دقیقه طول کشید؟ فک کنم رفتن لب مرز به هم فحش دادن برگشتن [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 سلامتی پسری که وقتی گشت ارشادو دید . . . . . . . . دست عشقشو ول کرد و مثل اسب دوید چیه؟؟ گشت ارشاده ها.... بچه بازی که نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 با این وضع سرعت اینترنت اگه یه مسابقه ی صبر و تحمل تو ایران بذارن حضرت ایوب از مرحله ی گروهی هم بالا نمیاد... بس که مردم صبوری هستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 مشاورای املاک اینجورین که اگه مثلا بهشون بگی : سیصد میلیارد پول نقد دارم... خونه دارین؟ یه سری به نشانه ی تاسف تکون میدن میگن: سیصد و پنج میلیارد نداری؟؟ یه مورد توپ دارم [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 اگه مردونگی به سبیله . . . . . . . . . . . این دختر همسایه ی ما از همه مرد تره :| شانس ما داریم؟ زندگیه ما داریم؟ همسایست ما داریم؟ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 ایا می دانید تو ایران به سایتی که ارتباطت رو با دنیا قطع می کنه چی میگن؟ . . . . . . پیوند ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 شما یادتون نمیاد... یه زمانی ملت کارشون که با کامپیوتر تموم میشد روی کیبورد و مانیتور و کیس کاور میکشیدن در حد رو مبلی [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 ایرانسل در آینده ای نزدیک: . . . . . . . مشترک گرامی ! خانواده ی شما را گروگان گرفته ایم با 100000 ریال افزایش اعتبار آنها را ازاد نمایید :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 زنگ زدم به یاس گفتم : الو؟ میگه: از چی بگم برات ؟؟ انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟؟ فهمیدم که ورشکست کرده قطع کردم ــــــــــــــــــــــ زنگ زدم 2afm .. گفتم :الو میگه: الو ..صدامو داری؟؟ میگم : اره میگه: خسته ام از خاطرات موندگارت دیدم دعوا داره..ترسیدم قطع کردم ـــــــــــــــــــ زنگ زدم مجید خراطها .. هنوز الو نگفته میگه: تیغ و بردار دستمو خط خطی کن تلافیه مرتیکه میخواست یه قتل بندازه گردنمون ـــــــــــــــــــــــــ زنگ زدم امیر تتلو هی میگم الووو میگه : چرا قطع کردی؟؟ گفتم : امیر؟؟ میگه: دوباره قهر کردی ... اخرش قاطی کرد گفت: بیا لباستو از پشت ببندم [تعجب] خدایا تویه ــــــــــــــــــــــــــــــــ یه شماره الکی گرفتم زنگ زدم ... برداشته هی میگه: اُمی اُمی اُمی اُمی اُمی اُمی .... اخرش گفت :امیـــــــــــــــــــــــد جهــــــــــــــــــــــــــــــان ــــــــــــــــــــــــــــــ زنگ زدم معین: میگه: بزن بارون بزن خیسم کن آبم کن ترم کن. آتیش بزن به جونم پر پرم کن هیچی دیگه...دیدم میخواد خود کشی کنه..سریع قطع کردم ــــــــــــــــــــــــــــــــ زنگ زدم اندی.. میگه: شب شده پرستاره چشمک بزن دوباره فک کرده ما از اون خانواده هاشیم [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 مادر است دیگر . . . . .گاهی دلش می خواهد هنگام تک به تک با دروازبان از جلوی تلویزیون رد شود. :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 ﺧﺪﺍﻳﺎ! ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻧﺸﻢ؟ . . . . . . . . . . . . . ﻇﻬﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﻢ? ﭼﯿﻪ ???? ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ؟ :| ﻣﮕﻪ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺗﻨﮓ ﮐﺮﺩﻡ ??? :| عجبا ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 سر جلسه امتحان یه آقا بغل دستم نشسته بود یه ذره سنش بالا بود دلم سوخت گفتم حتما خیلی مشروط شده زن و بچه داره منم داشتم بهش توضیح میدادم که چجوری تقلب کنه! اونم فقط گوش میداد . . . . هیچی دیگه امتحان شروع شد پا شد ورقه هارو پخش کرد! :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 یکی از فانتزیام اینه که بتونم مزه قهوه تُرک رو از فرانسه تشخیص بدم ... . . لامصب خیلی با کلاسه!!! ولی "فعلا" فقط فرق شیر کاکائو با شیر موز رو میدونم . [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 استادم گفت: چرا تو ارزشیابی اساتید بهم 12 دادی؟ بهش گفتم: من به شما 12 ندادم شما خودت 12 گرفتی :)) هااااااي دلم خنك شد :))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 گفت و گوی دو تا دختر امروز تو تاکسی : - میگم دنیاجون فرق سرچ با دانلود چیه؟؟ _ فرق خاصی نداره سرچ انگلیسیه ولی دانلود آمریکاییه - خوب معنی دوتاشون چی میشه؟؟ _ فکر کنم همون اینترنت خودمون باشه ـ واااایی میسی عزیزم تو مخ کامپیوتری [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 مورد داشتیم آقاهه به خانومش اس ام اس داده: 30مین صبر کن، الان میام. . . هیچی دیگه... الان سه ماهه خانمش گیر داده بهش که سیمین کیه؟! :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 یه سري از اين دخترا همچين ميگند قلب پسرا مث پياده رو انگار قلب خودشون كوير لوته!برنامه ماه عسل :احسان عليخاني! جام جهاني: عليرضا حقيقي! ليگ جهاني: شهرام محمودي! جنگ جهاني:هيتلر! يكي نيس به اينا بگه خب اول يه نگاه به خودت بكن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻨﻮ ﺩﺯﺩﯾﻦ ﺑﻌﺪ ﺩﺯﺩﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ،ﺑﺶ گفت: ﺍﮔﻪ ﺑﭽﻪ ﺍﺕ ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻣﻠﻴﻮﻥ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺍﺯﺍﺩﺵ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮔﻔﺖ ﺑﻬﺶ ﺍﺏ ﻣﻴﺪﻳﻦ ﺩﺯﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﺍﺭﻩ ﮔﻔﺖ ﺑﻬﺶ ﻏﺬﺍ ﻣﻴﺪﻳﻦ ﺩﺯﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﺍﺭﻩ ﮔﻔﺖ ﺟﺎﻱﺧﻮﺍﺏ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﺯﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﺍﺭﻩ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﺑﻴﺎﻳﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﺷﻢ ﺑﺒﺮﯾﻦ :| ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﺯﺩﻩ ﺑﺮﺍﻡ ﺁﮊﺍﻧﺲ ﮔﺮﻓﺖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﭘﻮﻟﺸﻢ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩ :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﺑﺨﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ، ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ ... . . . . . . . ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮔﺮﯾﺴﺖ ! ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺳﻼﻡ، ﺧﻮﺑﯽ ﺷﯿﺸﻪ؟ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﯾﺴﺖ ! ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 یه سوال ذهنمو درگیر کرده . . . . . . . . . . . . . هایده و مهستی تو جاده میرفتن چی گوش میدادن ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 ﻭقﺘﯽ ﺳﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﺎ ﻧﻮﮎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﺷﻘﯿقه ﻫﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﻤﺎﻟﯿﺪ....... . .ﺷﺎﯾﺪ ﺧﻮﺏ ﻧﺸﯿﺪ ﻭﻟﯽ کلا ﮐﻼﺱ ﺩﺍﺭﻩﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎ ادم ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭﺍ ﺳﺮ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﻥ!!! :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 میدونی چرا خدا انیشتین و دکتر حسابی و نیوتن رو قبل از من آفرید ؟؟؟ . . . . . چون میخواست قبل از طراحی نمونه اصلیش چندتا نمونه آزمایشی بسازه …الان من در خدمت شمام :))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 باید احسان علیخانی رو به جای کفاشیان میاوردن دو سه تا بغض میکرد واسه کیروش بدون پول قراردادش رو تمدید میکرد. [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 اظهارات مردم ما در مورد تیم ملی: بعد از باخت به لبنان در مرحله مقدماتی - یعنی خاک بر سر این تیم و با اون مربی قلابی... - واقعا ما باید بریم تیله بازی به جای جام جهانی - این یارو کیه گذاشتن سرمربی؟ انگشت کوچیکه قلعه نویی هم نیس به خدا! - ایران فقط باید با مالدیو بازی کنه..گرچه الان شاید با اونم مساوی بگیره... بعد از بازی با کره و صعود به جام جهانی: - لامصب چه کرده با این تیم...مورینیو باید جلوش لنگ بندازه. - به جون خودم این آدم از آسیا خیلی بالاتره، باید قدرشو بدونیم - یعنی صدتا علی پروین و امیر قلعه نویی و علی دایی و مجید جلالی باید بیان پیشش درس پس بدن به مولا... - به نظرم کورش زمان که میگن همین کارلوس کیروشه! بعد از قرعه کشی جام جهانی: - ای بابا همین که رفتیم جام جهانی خودش خیلیه... - تیم ملی باید مردونه بازی کنه و مراقب باشیم سوراخ سوراخ نشیم! - بد گروهی هم افتادیم ها...مسی که له و لورده مون می کنه، نیجریه هم که از رومون رد میشه، بوسنی هم میگن بد تیمی داره...همین که تلاش کنن واسه ما کافیه. - ما هیچ توقعی از تیم ملی نداریم. بعد از بازی اول مقابل نیجریه: - یوزپلنگ که میگن همینا بودن...یعنی کولاک کردن، دمشون گرم - این کی روش رو باید تا صد سال دیگه برای تیم ملی حفظ کرد، دیدی چه کرده بود با تیم ملی؟ - خدا وکیلی ما بهترین تیم آسیا تو جام جهانی هستیم و حتما صعود می کنیم. - کی فکرشو می کرد از نیجریه گل نخوریم؟ خیلی خوب بازی کردن... - ما حتما صعود می کنیم... بعد از بازی دوم با آرژانتین: - این تیم حقش بازی در اروپاست نه آسیا! - کی روش بهترین مربی جهانه، هرچی پول بخواد حقشه... - بهترین بازیکنان دنیا مال ایرانه، یوزپلنگ کمشونه به خدا...اینا شیرن... - چه مزه ای میده صعود کنیم و بخوریم به آلمان و فرانسه و اونا رو حذف کنیم... - ما تا نیمه نهایی بالا می ریم! - آرژانتین شانس اورد بچه ها رو شانس نبودن وگرنه سوراخ سوراخ شده بود! بعد از بازی با بوسنی: - اینا لاک پشت هم نبودن حیف اسم و عکس یوزپلنگ - حیف پول که بدیم به این کیروش، یه تاکتیک سالم با اینا کار نکرده بود! - واقعا آبروی ایران و ایرانی رو بردن با این بازی... - خوب شد باختیم تا معلوم بشه این آقای مربی فقط به درد غر زدن می خوره؛ همون علی پروین تیم ملی رو برده بود جام جهانی بهتر بازی می کردیم... - ای بابا! بازی اول که شانس اوردیم، بازی دوم هم که خدا کمکمون کرد و بازی سوم اصل تیم ملی رو دیدیم. - ول کنین بابا این بازیه! پولشونو گرفتن به ریش ملت خندیدن... - همه سرکاریم، بهشون گفته بودن ببازین که مردم نریزن تو خیابون! - به کیروش باید بگن همون بریل بمون، این سمتها نیا که گرون تموم میشه برات! - ما در جام جهانی نشون دادیم که مالدیو 2014 هستیم! این بازیکنا هم نشون دادن اندازه یه بازی محلی هم آماده نیستن چه برسه به جام جهانی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2014 علت باخت برزیل : http://upcity.ir/images2/63791640592336963431.jpg [خنده 2][خنده 2][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.